Principal » Internet » Concursul Song Eurovision - aplicația oficială

Concursul Song Eurovision - aplicația oficială

Internet : Concursul Song Eurovision - aplicația oficială

Concursul de melodii Eurovision este programul oficial de mobil al concursului european de melodii Eurovision. Aplicația vă permite să votați asupra artiștilor în finala concurenței cu telefonul dvs. smartphone, oferă știri (inclusiv o mulțime de fotografii și videoclipuri legate de eveniment, permite, de asemenea, crearea de sine ocazional.

Programul are o interfață simplă și lizibilă, iar haina grafică se referă bine la stilistica stilului iOS "Flat ". În aplicație vom găsi o mulțime de informații curente despre Eurovision - și cei din spatele scenelor de pregătire pentru final. Ele sunt îmbogățite cu galerii și filme de fotografii extinse.

Aplicația vă permite să votați participantului Eurovision selectat utilizând un smartphone în timpul performanțelor finale. În plus, programul oferă posibilitatea de a trimite un memento atunci când artistul care îi place va avea performanța sa.

În concursul de melodii Eurovision, vom găsi informații extinse despre participanții la concurența Eurovision, inclusiv curiozități din viața lor, precum și la note biografice și versuri. Cântecele lor pot cumpăra, de asemenea, și acest lucru se datorează modulului magazinului online încorporat în aplicație.

Fotografii Entuziaștii ar trebui să vă ofere posibilitatea de a face fotografii de Selfie, colorate cu filtre ocazionale Eurovision. Există o mulțime de ele, conțin NP. Oficialul Hashtagi de evenimente sau steaguri ale țărilor - participanți la sărăcia competiției în logo-ul Eurovision. Fotografiile pot fi făcute utilizând fiecare cameră de aparate și s-au împărtășit rapid de ex. pe Facebook sau alte aplicații instalate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu