Principal » Internet » Eurosport

Eurosport

Internet : Eurosport

Eurosport este aplicarea oficială a uneia dintre cele mai mari posturi de televiziune la nivel mondial, care vă ajută să țineți pasul cu rezultatele favoritelor turneului, însoțite de experți și puteți cunoaște caracteristicile jucătorilor celebri.

După pornire, un ecran care arată o listă de antete de știri, care, desigur, pot fi dezvoltate pentru a ajunge să cunoască întregul conținut. Cu fiecare știre, există informații despre categoria la care include articolul. Ecranul principal conține un set de informații generale. După selectarea din meniul din partea stângă a unei anumite discipline, știri despre acesta vor apărea - există mai multe zeci de a alege și toată lumea ar trebui să găsească ceva pentru ei înșiși. Dacă cineva ar dori să primească mesaje într-o formă mai condensată, se poate porni în partea de sus a cărnii tabelului, unde, după cum sugerează și numele, sunt doar previzualizări scurte. Un alt marcaj conține materiale video, adică. Știri, care includ, de asemenea, un film video (după întoarcerea dispozitivului, le puteți urmări pe întregul ecran, trebuie doar să vă amintiți că fiecare film este precedat de o duzină de publicitate). Acestea sunt NP. Relațiile cu conferințele de presă sau snaps de la meciuri. Ultima filă live este ceva pentru oamenii care nu pot sta în fața televizorului în timpul evenimentelor sportive. Conține în mod regulat rezultatele actualizate ale meciurilor care au loc, ultimele rezultate ale jocurilor finalizate și o listă de evenimente viitoare. Un alt motiv de remarcat al caracteristica aplicației este manipularea contului social euroSport. După conectare, putem NP. Comentarii sub știri, aderați la discuție și evaluați calitatea altor comentarii publicate.

În afară de aceasta, aplicația acceptă notificări. Ei servesc pentru a vă reaminti că viitoarele evenimente sportive, de exemplu. Meciuri de echipe selectate. Utilizatorul alege reprezentanții disciplinei să fie îngrijorați. Din păcate, acum puteți alege doar printre jucătorii de fotbal, rugby și tenis. În plus, selecția însăși este împiedicată de un aspect destul de haotic. Cu toate acestea, funcția de notificare în sine este cu siguranță un plus al acestei aplicații.

În plus față de știri, aplicația oferă, de asemenea, un mecanism de urmărire a rezultatelor. Disciplinele sunt disponibile din meniul din dreapta. După alegerea disciplinei, o listă de competiții sportive pentru care sunt disponibile informații. În acest moment puteți urmări scările cu progresul competiției sau vizualizați locul de evenimente împreună cu informații despre rezultate, NP. O listă de piese de curse F1 împreună cu timpul concurenților individuali.

Eurosport este o aplicație rafinată cu un număr mare de funcții utile. Uneori, polizorul lipsește, dar în general, ar trebui să găsească fanii printre entuziaștii sportivi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu