Principal » Internet » Euro 2016 în buzunar!

Euro 2016 în buzunar!

Internet : Euro 2016 în buzunar!

Într-un moment, Euro 2016 va începe și, din păcate, nu toată lumea va putea urma toate meciurile vii. Lucrează, fără abonament, alte clase etc. Din fericire, este posibil să știți totul chiar în afara casei. Soluția este o aplicație specială Euro 2016 privind dispozitivele cu sistemul de operare Google Android.

Programul Euro 2016, după cum sugerează și numele, tratează jocurile care vor începe mâine. Apropo, puteți vedea că creatorii s-au grăbit să producă producția și traducerea, pentru că putem găsi unele erori interesante. De exemplu, cuvântul "meciurile " a fost tradus ca

..

chibrituri. Nu știm ce relație cu fotbalul are meciuri, dar dacă aveți un ochi mic pe acest tip, vom face un ochi, în schimb vom obține o aplicație cu adevărat interesantă. 

Și vom găsi în ea, printre altele, informații și grupuri și toate meciurile, precum și pozițiile echipei în clasamentul FIFA. În plus, obținem acces la statistici din statisticile de eliminare și actuale ale echipei selectate. Interesant, viziunea combinată a grupurilor și a meciurilor din grup nu este, de asemenea, uitată de echipele de echipe, care sunt actualizate în mod regulat. Toți "specialiștii " de la fotbal vor fi cu siguranță ca funcția de predicție de ieșire unsprezece. 

În plus, avem statistici deosebit de detaliate despre toți fotbaliștii și shooters de turnee. De asemenea, putem seta notificări despre meciul de echipă viitoare, astfel încât să nu uitați de nimic și să plecați de la locul de muncă sau de activități. Este adevărat că interfața programului nu piară vizual, dar funcționalitatea contează, iar aceasta este la un nivel destul de ridicat. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu