Principal » Internet » Telefon esential: Creatorul modular Smartphone Android

Telefon esential: Creatorul modular Smartphone Android

Internet : Telefon esential: Creatorul modular Smartphone Android

Una dintre revoluția care a fost aceea de a atinge piața smartphone-urilor trebuia să fie modularitate. După multe anunțuri, proiectul ARA și anularea sa finală, precum și premiera la cele mai multe smartphone-uri modulare de dimensiuni medii, au încetat să creadă în revoluție. Essential, cu toate acestea, a apărut telefon, smartphone proiectat de Andy 'Ego Rubin, creatorul Android, unul dintre caracteristicile a căror caracteristică este posibilitatea de a folosi module.

Telefonul esențial aruncă provocarea Samsung și folosită în afișajul Infinity Galaxy S8. Ecranul a fost tras la cadrul superior în sine, care a forțat creatorii la plasarea neobișnuită a camerei web din față. Ea nu a aflat în partea de jos, la fel ca în amestec Xiaomi MI, dar a rămas în partea de sus, în afișajul. Desigur, se pare intrigant, dar este practic? Ecranul are un raport de aspect de 5,7 inchi, 19:10 și o rezoluție de 1312 × 2560 pixeli.

În ceea ce privește specificațiile, telefonul esențial este cel mai înalt raft. Obținem Snapdragon 835, deci același procesor care sa aflat în versiunea americană a Galaxy S8. Utilizatorul primește eliminarea de 4 GB RAM și 128 GB (UFS 2.1) pe date. Bateria are o capacitate de 3040 mAh, iar printre modulele Bluetooth găsește 5.0 le, Wi-Fi 802.11 AC, LTE, NFC și GPS

Telefonul smartphone este la prețul de 699 dolari, ceea ce îl aduce mai aproape de prețurile celor mai scumpe modele de producători bine-cunoscuți. Spre deosebire de multe dintre aceste smartphone-uri de top și scumpe, nu a fost realizat din materiale extrem de fragile. Producătorul a stabilit o combinație de titan și ceramică și promite o mulțime de rezistență la cădere. În spate erau două camere, primul face fotografii colorate, cealaltă în alb-negru, la fel ca în cazul lui Huawei P10. Camera principală va face fotografii în 13 MP, iar partea frontală face un autorept în 8 mp și vă permite să înregistrați în 4k.

Cu toate acestea, aceasta nu este caracteristicile de mai sus, deși anunță un dispozitiv excelent, sunt cel mai mare avantaj al telefonului esențial. Producătorul a pus pe modularitate. Putem adăuga un webcam de 360 de grade pe care le conectați în partea superioară a carcasei, într-un ace de metal de lângă obiectivul aparatului foto. Dacă nu vrem să anvelope pentru a conecta încărcătorul USB tip C, putem cumpăra întotdeauna o stație de încărcare.

După ce un smartphone modular se așteaptă ca în ceea ce privește conectorii să nu ne faca. Se pare că Minijacka lipsea. Este posibil să o primim într-unul din module. Modulele de conectare seamănă cu o soluție creată de Lenovo - Moto Mods, pe care am putea întâlni cel puțin pe Moto Smartphone din joc. Cu toate acestea, telefonul esențial arată mult mai estetic. Creatorii doresc să creeze propriile lor „ecosistem “ accesorii, precum și să elimine necesitatea de a avea cabluri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu