Principal » Internet » Esk 2016

Esk 2016

Internet : Esk 2016

ESK 2016 este aplicația oficială a Capitalei europene a culturii 2016 în Wrocław. Această bază cuprinzătoare de cunoștințe privind evenimentele organizate în capitala Sileziei inferioare în cadrul ESK 2016, dezvoltată de o echipă formată din angajați și studenți în Wrocław University of Technology.

În aplicație vom găsi o mulțime de informații referitoare la viața culturală a lui Wrocław, cu accent pe ECOP 2016. Se poate observa pe ecranul de încărcare a ecranului, care afișează aleatoriu istoricul monumentului Wrocław selectat, de exemplu. Sala de secol. În aplicație, vom găsi, de asemenea, o hartă a locurilor importante pentru capitala europeană a culturii 2016, de exemplu. Barbara Bar, Forumul Național de Muzică, Horizoni noi Cinema și multe, multe altele. Există, de asemenea, hărți tematice, de exemplu. Traseul muzicii sau literaturii Wroclaw.

Aplicația mobilă ESK 2016 de pe iOS conține, de asemenea, o listă detaliată a evenimentelor curente în cadrul ESK 2016. Acestea pot fi filtrate după dată sau după locație, apoi aplicația va alege cele mai apropiate locația noastră curentă. De la aplicație, putem rula, de asemenea, emisiuni de streaming difuzate pe radio Wrocław Culture. O trăsătură deosebită distinctivă a programului mobil ESK 2016 este, de asemenea, un modul încorporat de realitate extinsă, bazat pe datele de la transmițătorul GPS, poate prezenta o mulțime de informații utile în ceea ce privește mediul în care aflăm în prezent.

Programul este disponibil gratuit în Appstore, funcționează atât pe iPhone 'ACh, cât și pe iPad.

Recomandat
Lasă Un Comentariu