Principal » Internet » ESET Internet Security - Capacitățile de verificare ale noii suite de securitate

ESET Internet Security - Capacitățile de verificare ale noii suite de securitate

Internet : ESET Internet Security - Capacitățile de verificare ale noii suite de securitate

Recent, ESET a împărtășit noi versiuni ale programelor sale de securitate. În această versiune, a fost adăugat un nou strat de inteligență artificială la mecanismele de detectare a amenințărilor.

Modelul de învățare automată sprijină analiza comportamentală și euristică avansată. Datorită acestui fapt, software-ul ESET vă poate proteja de amenințări complet noi, bazate pe detectarea comportamentelor suspecte.

Vom actualiza mai aproape de posibilitățile ESET Internet Security - Acest program oferă o protecție completă a computerului dvs. de la amenințările la rețea și de discurile externe. În același timp, programul nu încarcă în mod semnificativ sistemul și, de când puteți limita consumul de resurse la un nivel minim.

Pe computer: Detectarea continuă, șoldurile și modul de redare

Protecția sistemului local este sarcina de bază a programului de securitate. ESET Internet Security funcționează fără întrerupere și verifică toate fișierele la crearea, deschiderea și executarea. Scanerul analizează fișierele de pe discurile de disc sistem, externe și de rețea, se poate analiza, de asemenea, conținutul de discuri externe, imediat după conectarea.

Acest lucru este posibil datorită sistemului ThreatSense - protecție proactivă, folosind diferite metode de detectare a pericolelor: analiză de cod, emulare de cod, semnături generice, semnături de viruși și multe altele. Printre acestea se numara, de asemenea, euristice avansate și analiza ADN-ului - metodele ESET autorului care răspund la activități suspecte în sistem. Datorită acestui fapt, este posibil să se detecteze noi amenințări și răspunsuri rapide la noile variante ale amenințărilor deja cunoscute. În plus față de fișiere, motorul monitorizează, de asemenea, memoria operațională, sectoarele de pornire și sistemul UEFI (succesorul BIOS).

Dacă lucrați foarte mult cu documentele Microsoft Office, utilizați protecția documentelor. ESET Internet Security poate scana cu prioritate toate documentele și toate fișierele descărcate automat. Datorită integrării cu sistemul de la acest nivel, aveți garanția că nu macro dăunătoare sau componentă ActiveX va fi pornit.

În setările programului, puteți modifica parametrii de protecție, inclusiv indicați tipurile și extensiile pentru scanarea fișierelor, activați scanarea în timpul inactivității computerului și selectați nivelul de tratament - eliminând codul rău intenționat din fișiere sau fișierele infectate în întregime. Monitorizarea în timp real este activată în mod implicit când porniți sistemul, puteți permite, de asemenea, scanarea în program de fiecare dată. Pentru a minimiza sarcina sistemului, fișierele sunt scanate din nou după modificare - excepția este de a scana după fiecare actualizare a bazei de date de definiție.

ESET Internet Security după instalare este atât de configurată astfel încât să nu absoarbă resursele de calculator și nu se deranjează la locul de muncă. Pentru jucători, în timp ce a fost creat un mod separat, în care încărcările procesorului cade la un nivel minim și avem o garanție că nicio notificare nu vă va împiedica să jucați, vizionați filme sau efectuarea unei prezentări. Acest mod poate fi activat manual, poate fi, de asemenea, activat automat când jocul va funcționa pe ecran complet.

Protecție locală completează sistemul de prevenire a accesului neautorizat - PE BAZĂ DE HOST Intrusion Prevention SISTEM. Șoldurile utilizează analize comportamentale și filtre de rețea pentru a detecta atacuri. Monitorul motorului monitorizează procesele și cheile de registry, puteți activa, de asemenea, o blocare a exploatării, protecția împotriva ransomware și protejarea kernel-ului de sistem. ESET Internet Security are, de asemenea, o funcție de autoapărare (auto-apărare), datorită căruia un program rău intenționat nu va putea opri antivirusul.

În rețea: firewall, zone, reguli

ESET Internet Security este, de asemenea, securitate pentru lucrările de rețea. Baza este un firewall - un filtru de conexiuni de rețea primite și de ieșire de la un computer. Acest lucru este deosebit de important dacă puteți utiliza rețelele Wi-Fi disponibile publicului. ESET Internet Security detectează modificările aplicațiilor și datorită regulilor de firewall adecvate de blocare a încercărilor de conectare.

ESET Internet Security a fost echipat cu protecție activă împotriva atacurilor de rețea (IDS). Programul analizează conținutul pachetelor trimise și blochează toate conexiunile pe care le consideră dăunătoare. Dacă ESET Internet Security va porni pe sistemul infectat cu troian, acesta va bloca conexiunile la serverele de control și nu va permite computerului să facă parte din botnet.

[1/2

Se poate întâmpla ca ESET Internet Security să blocheze aplicația în care aveți încredere și pe care aveți nevoie de dvs. În această situație, puteți utiliza lista de excepții. O gamă mai largă de adrese IP pe care le puteți îmbrățișa regulile, creând pentru zone securizate. Dacă utilizați o mașină cu mai multe carduri de rețea, puteți salva profiluri separate de firewall pentru ei.

Pe Internet: Post Protecție, Controlul paginii

ESET Internet Security este, de asemenea, o protecție avansată atunci când utilizați Internetul. Programul include accesarea accesului la site-uri web și va bloca paginile cu o defecțiune înainte de a fi încărcate. Sistemul detectează amenințări ThreatSense - același lucru care monitorizează fișierele de sistem.

Dacă utilizați un client de e-mail de pe computer, puteți utiliza ESET Internet Security, de asemenea, ca protecție împotriva spam-ului și pentru a scana e-mailurile primite. În plus, pluginul ESET pentru clienții de e-mail monitorizează toate conexiunile de rețea (o listă de clienți compatibili poate fi găsită pe paginile de ajutor ESET). De asemenea, este posibil să se verifice comunicarea criptată utilizând protocolul SSL.

În plus, ESET Internet Security va bloca deschiderea paginilor asociate atacurilor de phishing concepute pentru a exorta datele. Noua versiune este capabil să identifice site-uri infectate (uzurpă identitatea site-ul populare), pe baza analizei homoglifów în adresa paginii, sau uite simboluri identice ca litere și alte caractere.

O parte interesantă din ESET Internet Security este de a proteja banca online. Acesta este un nivel suplimentar de titluri de date financiare. Protecția este rulată în browserul web implicit după ce a intrat la pagina de conectare a băncii. protecție Internet banking protejează schimbul de date între tastatură și un browser securizat. Datorită acestui lucru, această comunicare este ascunsă de alte aplicații.

Avansat: ESET CMD

ESET Internet Security are o interfață grafică transparentă, dar acest lucru nu este singurul mod în care se poate folosi programul. Modulul antivirus ESET Internet Security poate fi pornit de la linia de comandă sau script. Comanda ECLLS cu parametri suplimentari este folosită. De exemplu: Fișierele ECLLS / NOUDATE C: Program va începe scanarea în căutarea de programe nedorite în dosarul indicat.

Toți parametrii pe care îi veți vedea după introducerea comenzii: ECLLS / AJUTOR a fost, de asemenea, descrisă pe ajutorul ESET Internet Security.

Controlul parental, securitatea antifurtului

ESET Internet Security are două funcții mai interesante: de control parental și de securitate anti-furt

..

și practic străini. Dacă computerul este pierdut, programul de securitate va furniza locația și va trimite imagini cu camera încorporată la proprietarul contului. Acest lucru sporește șansa ca computerul să fie găsit.

[1/2

Controlul parental oferă o protecție suplimentară pe contul copilului pe un computer de familie. Nivelul site-urilor disponibile este adaptat la vârsta copilului, părinții pot alege și ce conținut va fi filtrat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu