Principal » Internet » ESET Internet Security 2018: Verifică capabilitățile celui mai recent pachet

ESET Internet Security 2018: Verifică capabilitățile celui mai recent pachet

Internet : ESET Internet Security 2018: Verifică capabilitățile celui mai recent pachet

A apărut pe piață doar ESET Internet Security 2018 Computer Suite Suite, care este un succesor direct al Smart Security, care se situează printre primii în ceea ce privește numărul de descărcări ale pachetelor de securitate baze de date. Este greu surprinzător: așa cum declară producătorul, numai în Polonia, soluțiile sale sunt folosite pentru peste 4 milioane de utilizatori.

Datorită amabilitatea ESET, pe proaspăt după familiarizării posibilitățile și noile funcții în versiunea completă, am decis să împărtășesc cu voi cu impresiile lor, acordând o atenție la cele mai multe opțiuni importante.

Pachetul ESET Internet Security este în acest caz, desigur, protecția antivirus obligatorie, firewall, control parental, protecția bancară pe internet, dar, de asemenea, protecție suplimentară în cazul furajului laptopului (dacă vom folosi programul) și un nou monitor de rețea care poate Scanați Home Infrastructura de la găsirea dispozitivelor de internet.

Deja la început, ca parte a unei curiozități, merită adăugată că analiștii polonezi și dezvoltatorii de la Biroul de Cercetare și Dezvoltare și Dezvoltare din Cracovia de ESET au fost, de asemenea, adăugate la eficacitatea motorului antivirus.

Service, scanare, tratament de sistem

Mulți s-au schimbat în program să se folosească. Încă accentul este pus în primul rând pe simplitate, de asemenea în intervalul de configurare (deși posibilitatea de a se potrivi cu nevoile lor este aici prea mult - mai mult de 150 de opțiuni sunt disponibile) și numărul de notificări de pe desktop. Presupunerea este simplă aici: Majoritatea utilizatorilor nu sunt interesați de setări detaliate, iar programul de securitate se așteaptă doar la muncă - de preferință complet în fundal, fără a acorda mai multă atenție.

[1/2

Într-un mod ușor, vom începe scanarea manuală a sistemului (în modul simplu sau avansat, unde putem indica căile de căutare pentru dvs. și folosim opțiunile de tratament. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care doresc să interfereze cu sistemul de operare și să modifice registrul. Tratamentul constă în acest caz pentru a restabili valorile implicite în acesta și, ca rezultat, permițând instalarea unor actualizări suplimentare de sistem care (dacă acestea patch-urile nou detectate) pot fi cruciale pentru siguranță.

Este demn de remarcat faptul că cele mai recente ESET protejarea produselor (nu numai descrise aici de securitate, dar, de asemenea, antivirus NOD32 și pachetul ESET Smart Security Premium) sunt echipate cu scanere UEFI a căror sarcină este de a detecta și elimina software-ul potențial dăunătoare care pot fi lansate înainte încărcarea sistemului de operare.

Monitorul de rețea de acasă

Unul dintre produsele noi, inclusiv versiunea pachetului, este un monitor de rețea de domiciliu. Vă permite să scanați titlul, rețeaua de casă pentru a afișa dispozitivele conținute în acesta și apoi testați routerele de siguranță. De exemplu, se utilizează metoda Brute Force Forța, fie de conectare și parola de administrator router nu sunt combinații simple ale clasei admin123 utilizatorilor semnal că acest lucru nu este cea mai sigură soluție.

[1/2

Această funcție este de a contribui, printre altele, de a limita numărul de atacuri asupra dispozitivelor ca parte a internetului lucrurilor, ceea ce va deveni în curând o problemă comună. Practic fiecare electrocasnice, inclusiv cuptor și un smart-blocare la usa poate (sau și trebuie) să fie conectat la rețeaua de astăzi, și, prin urmare - cu router de securitate insuficientă poate deveni ținta atacului.

Anti furt

O altă funcție pe care o puteți baza pe pachetul ESET Internet Security (dar și în ESET Smart Security Premium), este o protecție furată laptop, numită antifurt. Această opțiune de a gestiona putem de la browser după logarea în contul de utilizator pe noi.ESET.COM. În cazul furtului sau pierderea unui laptop, putem activa la distanță modul de urmărire în ea. Apoi, software-ul de securitate va efectua pe ecranul de capturi de echipamente lipsă și fotografiile camerei pentru a facilita urmărirea unui potențial hoț.

[1/2

În plus, este posibil de a urmări istoricul locației și adresele IP folosite împreună cu data și ora ultimei utilizare. Pentru ca antifurtul să funcționeze corect, este necesar să se configureze un spectru pe un computer, care va lua și ESET în timpul primei configurații. O curiozitate este abilitatea de a nume de schimbare și grafică chiar reprezentând laptop-uri ulterioare protejate, care, desigur, de a facilita gestionarea dacă am avea mai multe dispozitive protejate în acest fel.

Securitate suplimentară și manager de licență

În plus față de cele descrise anterior, în program puteți găsi, de asemenea, alte garanții semnificative, inclusiv: control parental extins, securitate euristică împotriva ransomware sau protecția bancară pe internet .

În cazul din urmă, este de remarcat faptul că, în timpul operației criptează caracterele de intrare de la tastatură care, chiar dacă interceptat atacatorul ar putea să nu facă uz de ele și că, de fapt, protecția se concentrează asupra aplicatiilor bancare. Există, prin urmare, un obstacol în timpul transferului de date chiar de la rularea în fila următoare, cutii de e-mail, pe care soluțiile concurente le pot fi blocate uneori.

[1/2

De asemenea, merită adăugată că, în ciuda factorilor de a depune toate eforturile pentru a se asigura că programul recunoaște efectiv toate băncile, parabanțele și alte servicii legate de finanțe, dacă mergem la o situație în care protecția bancară nu va fi activată automat în momentul în care noi de dorit, nimic nu înseamnă corect adresa site-ului selectat pentru a adăuga la baza de date în setările aplicației și pentru viitor, asigurarea activării automate a acestei opțiuni.

În cele din urmă, două cuvinte despre noul manager de licență. Aceasta a fost deja cunoscută pentru utilizatorii de afaceri ESET, dar acum prima dată a fost pusă la dispoziție ca parte a unei licențe de uz casnic. Datorită acestui lucru, după ce vă conectați la contul dvs., fiecare utilizator poate vedea câte computere sunt folosite pentru licența sa și dacă este pe un hardware specific, dezactivați-l. În mod similar, licențele pentru protejarea dispozitivelor mobile sunt, de asemenea afișate aici.

În concluzie

ESET Internet Security 2018 este un pachet extins de protecție, datorită căruia în timpul utilizării zilnice a calculatorului, puteți uita de fapt despre el și, în acest caz, este, desigur, avantajul. Totuși, pentru utilizatorii care îi plac controlul complet, o configurație extinsă rămâne. Având în vedere dezvoltarea dispozitivelor din cadrul internetului de lucruri și implementat în scanerul de rețea de domiciliu, împotriva soluțiilor competitive ESET Internet Security se dovedește a fi una dintre cele mai interesante suite de securitate.

Cea mai recentă versiune a pachetului de securitate ESET Internet Security 2018 poate fi descărcat, desigur, prin intermediul bazei noastre de software sau pe site-ul producătorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu