Principal » Internet » ESET Cyber ​​Security6.8.3

ESET Cyber ​​Security6.8.3

Internet : ESET Cyber ​​Security6.8.3

ESET Cyber ​​Security este o varietate de un program de securitate bine cunoscut, conceput pentru poppies. În ea veți găsi un strat suplimentar de protecție împotriva virușilor, componentelor spionilor și atacurilor care vizează obținerea de date sensibile. În plus, programul poate încerca să "vindece " fișiere infectate, adică eliminarea codului rău intenționat de la ei.

ESET securitatea cibernetică în timp real protejează și monitorizează datele locale și conexiunea la internet. Protecția accesului la site-uri web și e-mailurile pe porturile specificate de porturi. Folosind mecanismele euristice de amenințare și scanerul de rețea live monitorizează fișierele descărcate și atașamentele poștale. În plus, apelurile pot fi supuse unei protecții anti-phishing, datorită căruia programul va bloca încercările de a ne exorta datele.

Fișierele locale sunt, de asemenea, protejate de ThreatSense și scanerul de rețea live. Scanarea poate avea loc când fișierul este salvat pe disc, deschis sau executat. Programul poate bloca, de asemenea, capacitatea de a utiliza medii amovibile și poate verifica dacă procesele de sistem au o bună reputație și dacă un program rău intenționat nu funcționează în fundal. Fișierele suspecte ale căror ESET securitatea cibernetică nu poate fi recunoscută poate fi trimisă la analiză.

ESET Cyber Security, de asemenea, vă permite să scanați computerul la cerere, cu „ inteligent“, profilul de scanare că acest proces este mai rapid decât cu competitorii. De asemenea, puteți crea propriile profiluri și puteți scana numai fișierele și folderele selectate utilizând opțiuni personalizate. Programul poate detecta numai amenințările sau poate detecta și a încerca să vindece fișierele infectate.

În timpul instalării programului, puteți decide dacă să monitorizați computerul în căutarea unor programe potențial nedorite și dacă să participi la colectarea datelor pentru rețeaua live. În opțiunile de program, puteți crea, de asemenea, un program de acțiune și jurnalele de evenimente răsfoire pentru ea.

Versiunea de testare a programului funcționează timp de 30 de zile fără restricții. După pornire, programul solicită activarea gratuită, dar acest lucru nu este necesar să-și testeze capacitățile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu