Principal » Internet » Browserul de confidențialitate Epic88.0.4324.96

Browserul de confidențialitate Epic88.0.4324.96

Internet : Browserul de confidențialitate Epic88.0.4324.96

Epic Confidențialitate Browser Indian, bazat pe crom. Epic se distinge prin posibilitățile de protecție a vieții private, blocând urmărirea și descărcarea de filme din diferite servicii video, ca YouTube și Vimeo.

Browserul de browser de confidențialitate Epic are multe caracteristici ale proiectului de crom, dar atenția merită în principal funcții și soluții create de la zero de autori. Vom găsi aici, de exemplu, un mecanism activ pentru asigurarea datelor confidențiale în timpul navigării. În cazul unui eșec de închidere sau de aplicare, astfel de date ca cookie-uri, istoricul de navigare și informațiile conținute în memoria cache doar în cazul în care sunt șterse automat.

În plus, programul are o protecție încorporată împotriva scripturilor dăunătoare, a cookie-urilor și a componentelor publicitare permite ascunderea ușoară a adresei IP prin intermediul serverelor intermediare (poate afecta în mod negativ viteza paginilor de încărcare) și protejează datele introduse când se utilizează motorul de căutare. În modul implicit, modul de confidențialitate Private Private Browsing Browsing nu trimite informații suplimentare despre paginile vizitate și nu stochează urmele activității noastre.

În browser Epic, merită, de asemenea, o atenție la posibilitatea de a descărca rapid filme de la numeroasele site-uri, cum YouTube, Vimeo sau Facebook. Motorul de căutare implicit aici este Eipicsearch.

Recomandat
Lasă Un Comentariu