Principal » Internet » Modul întreprinderii: comutare automată de la margine pe Internet Explorer 11

Modul întreprinderii: comutare automată de la margine pe Internet Explorer 11

Internet : Modul întreprinderii: comutare automată de la margine pe Internet Explorer 11

Windows 10 introduce un nou browser Microsoft Eds, care nu numai că oferă o mai mare respectare a standardelor web moderne, ci și se rupe cu soluții mai vechi, cum ar fi ActiveX. Ce trebuie să faceți în această situație a companiei și a utilizatorilor care le folosesc? Salvarea este modul de conformitate și construit în Internet Explorer 11.

Deși când încercați să utilizați controlerul ActiveX, BHO, obiectele VBScript sau alte mecanisme de margine învechite ne vor notifica despre posibilitatea de a începe pagina din Internet Explorer, aceasta nu este o soluție prea convenabilă. Din fericire, Microsoft a creat un instrument suplimentar care vă permite să gestionați rapid conservarea a două browsere disponibile în sistem și comutarea automată în modul de compatibilitate. Este modul de întreprindere.

Datorită editorului de politică locală, putem activa modul menționat și configurați adresa la fișierul XML care stochează o listă de site-uri pentru a rula utilizând Internet Explorer. Chiar și acest lucru poate fi prea plictisitor, astfel încât printre setările disponibile veți găsi unul mai mult pentru administratori: datorită doar câteva clicuri, putem face toate site-urile intranet rulate în browserul mai vechi. Datorită acestui lucru, vom evita problemele de compatibilitate. Instrucțiunile de configurare exacte pentru modul Enterprise (de asemenea, prin intermediul registrului) pot fi găsite pe TechNet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu