Principal » Internet » Emsisoft lansează propriul pachet de securitate pe internet

Emsisoft lansează propriul pachet de securitate pe internet

Internet : Emsisoft lansează propriul pachet de securitate pe internet

Emsisoft tocmai a lansat o lungă perioadă de timp, seturi de securitate pe internet. Deja în luna iunie, am informat cu privire la o versiune complet nouă, în mod semnificativ împrospătat de aplicare Anti-Malware 9 de la acest producător, acum a venit să lanseze întregul pachet. Similar cu anti-virusul, acesta conține un scaner semnificativ îmbunătățit, care este conceput pentru a proteja utilizatorii împotriva unor amenințări cunoscute, precum și noi. Am decis să ne uităm la acest pachet mai aproape, deoarece va debuta numai pe piață, iar producătorul nu aparține grupului de companii care emite versiuni noi de produse cu modificări cosmetice în fiecare an.

Emsisoft pentru o lungă perioadă de timp este în posesia unui firewall online cunoscut și apreciat. Armor. Deși a creat în principal software-ul antivirus, nu am găsit un pachet cuprinzător de protecție a calculatorului în oferta sa. Cel mai recent produs trebuie să fie un răspuns la nevoile clienților, cel puțin unii dintre aceștia vor fi de acord cu unele restricții. Ultimul pachet poate, într-un sens să apeleze la conexiunea antivirus anti-malware și armătul de armătură online, dar acest lucru este un abuz: Dacă aplicația are principalele ingrediente incluse în ele, nu oferă un șold (prevenirea intruziunilor bazate pe gazdă Modulul sistemului). În schimb, o funcție de control al comportamentului pe care ar trebui să protejeze NP. de la keyloggeri, dar oferă, de asemenea, o astfel de funcționalitate extinsă.

Lucrările pe pachet a fost anunțată în luna februarie, în luna mai, o versiune publică beta și un forum special pentru cei interesați în care își pot scrie comentariile și propunerile lor. Desigur, nu toate acestea au fost incluse, dar lucrările nu pot fi numite fructuoase și cooperante cu utilizatorii. Fereastra principală a pachetului afișează starea tuturor ingredientelor majore. Este ușor modelat pe interfața Modern UI: interfață aplatizate și dale pentru a permite scanarea, informarea cu privire la numărul de fișiere în carantină, precum și rapoarte recente. Pachetul este alcătuit din mai multe module: echipate cu scanare anti-virus a fișierelor, protecția automată a firewall-ului în timp ce navigați pe web și monitorizarea aplicației. Deși firewall-ul este inteligent și face decizii în mod automat, puteți să vă gestionați manual apelurile, precum și să adăugați propriile reguli sau să editați cele existente. De asemenea, este posibil să se creeze reguli pentru restricțiile colective de aplicare (astfel de module de deteriorare și comportament), precum și trimiterea notificării prin e-mail dacă este detectat un virus.

Pachetul oferă o gestionare programată, de asemenea, de scanare și notificare periodică. Este posibil să se asigure setările de parolă sau să le restrângem pentru fiecare dintre utilizatorii de sistem în mod individual. Emsisoft Internet Security creează rapoarte automate legate de funcționarea ingredientelor individuale, vă permite, de asemenea, să vizualizați fișiere în carantină și să adăugați date securizate în lista de excluziune. Pachetul a fost adaptat la locul de muncă cu sistemele Windows XP, Vista, 7, 8 și 8.1, de asemenea, în versiuni pe 64 de biți (Vista și mai nou). Pentru muncă necesită cel puțin 1 GB de RAM. Nu este cea mai ușoară piață disponibilă pe piață, dar nu o putem recunoaște pentru supraîncărcarea software-ului calculatorului. În acest sens, prin urmare, la o rată medie.

Cu ocazia premierei unui produs nou, o promovare interesantă a fost pregătit. Utilizatorii acestui pachet EMSISOFT Internet Security Pack (vândute licențe atât de vândute pe EAM și OA) și componente individuale pot primi o licență pentru un nou pachet gratuit sau pentru o mică taxă. Utilizatorii complet noi pot, la rândul său, să ia o reducere de 20% valabilă până la sfârșitul lunii septembrie. Dacă nu vă place pachetul, puteți anula licența în termen de 30 de zile. Rambursarea completă a producătorului. Pentru clienții obișnuiți, este planificată un program de loialitate care reduce costurile de extindere a fiecărui an ulterior. Vă invităm să încercați acest software, veți găsi în baza de date a aplicației pe site-ul nostru. Desigur, produse separate sunt, de asemenea, disponibile în mod constant, iar compania nu demisionează de la dezvoltarea lor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu