Principal » Internet » Empik dă vouchere pentru 1500 pln? Notă pentru o înșelătorie nouă

Empik dă vouchere pentru 1500 pln? Notă pentru o înșelătorie nouă

Internet : Empik dă vouchere pentru 1500 pln? Notă pentru o înșelătorie nouă

Phishing este o metodă bine cunoscută de cibernetice, dar escrocii caută noi modalități de a obține mai puțini utilizatori conștienți. Ei folosesc blocajul în curs de desfășurare și, din ce în ce mai mult și mai curajos pentru magazinele online, dar scopul lor este întotdeauna să extindă datele sensibile.

[Facebook = // www.Facebook.Com / Goodprograme / Posturi / 10158231317725686

De data aceasta am ales clienții lui Empik pentru scopul dvs. Capcana este simplă: criminalii trimit mesaje încurajatoare pentru înregistrarea într-o formă special pregătită. În schimbul introducerii datelor noastre, puteți aștepta ca noi un voucher în valoare de 15.000 PLN.

După ce faceți clic pe un link din mesaj, mergem la pagina pe care trebuie să introduceți numele, numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. După introducerea datelor dvs., vom fi salvați la abonament.

În ceea ce privește mesajul în sine, poate să pară fiabil, atunci site-ul la care redirecționează link-ul, nu seamănă cu o parte vizibilă a magazinului Empik, care ar trebui să trezească imediat suspiciunile noastre. Cu excepția cazului în care un premiu extrem de atractiv sa stârnit, pe care ar trebui să-l primim după ce le-am dat datele.

[Twitter = // Twitter.COM / PEMMAX / STATUT / 137807409713006274

Deși tot mai multe despre phishing sunt scrise și chiar poliția oferă mesaje speciale cu privire la normele de securitate de bază privind rețeaua, victimele cibericienilor nu lipsesc. Trebuie amintit că, de câte ori sunt cunoscute magazine sau instituții, criminali pot arunca în sus sub cei dragi. O astfel de situație a întâlnit un bărbat de la Suwałki, care a pierdut banii, judecând că sora îi revarsă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu