Principal » Internet » Empik Foto

Empik Foto

Internet : Empik Foto

Empik Foto este o aplicație pentru comenzi printuri, fotocials, perne, cani, puzzle-uri, fotopanele, calendare, saci, telefoane și pungi de fotografii într-o casă de tipărire condusă de Empik.

Printuri și fotogedes comandăm mobil

Instrumentul trebuie să aibă un cont de utilizator în serviciul foto Empik prin care comenzile sunt implementate pentru toate tipurile de fotogene. Aplicația vă permite să trimiteți imagini din telefonul smartphone sau tabletă, dar și imagini publicate pe profiluri pe site-uri de socializare Facebook și Instagram. Imaginile pot fi acumulate în albumele Cloud Empik. După selectarea câtorva dintre aceștia, puteți merge la magazin și comenzi prin intermediul formularului ales.

Este demn de remarcat faptul că nu toate produsele pot fi comandate din cerere, datorită interfeței sale simplificate. Puteți ieși cu ușurință amprente tradiționale de la 9 × 13 până la 30 × 40 cm, 4 tipuri de cupe, un caz pentru mai multe modele smartphone, puzzle-uri având 9 până la 1000 de elemente, o pungă cu maxim 6 fotografii, o pernă, foto, imagine și fotopanel, găzduiește până la 6 fotografii.

Editarea și corectarea fotografiilor înainte de a trimite

Empik Foto permite ediția de bază a fotografiei înainte de ordinea fotografiei selectate. Utilizatorul are capacitatea de a culca și de a scala imaginea, aplicând efecte interesante sau rotație cu un unghi dat. Aplicația poate afișa o previzualizare fotografică fotografiată cu fotografia noastră. După finalizarea designului, trimiteți fotografiile în rezoluție completă și efectuați date de plată și de primire (în Empik sau la domiciliu).

Empik Foto încurajează să profite de promovare

O caracteristică interesantă disponibilă imediat după începerea aplicației este de a afișa toate promoțiile disponibile în prezent. Dacă faceți clic pe cea selectată, ne duce la cardul de service, permițându-vă să o utilizați rapid. Nu există coduri de reducere aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu