Principal » Internet » Emoji Stars - Music Quiz1.0.5

Emoji Stars - Music Quiz1.0.5

Internet : Emoji Stars - Music Quiz1.0.5

Emoji Stars - Music Quiz este un joc sociabil muzical în care să câștige pentru a lucra cu partenerul nostru și de a-i da cele mai simple mesaje.

Jocul se bazează pe concurs online. Partenerii de joc pot arăta aleatoriu sau pot folosi lista de prieteni. Jocurile aleatoare au o limită care se reînnoiește după o anumită perioadă de timp. De asemenea, putem profita de micropayments. De la nivelul jocului, putem merge și la iTunes și cumpărăm cântece care apar în joc.

Distracția este împărțită în două rotații. Într-una, vom dezamăgi cântecul, în al doilea aranjăm rebus. Pentru că primim puncte numai atunci când adversarul nostru ghici titlul, merită să creați cele mai bune sugestii posibile. În acest scop, autorii ne-au determinat o mare bază de emoticon și alte simboluri și personaje. În timpul cred că vedem spațiu pentru scrisori care corespund cuvintelor, precum și scrisorile necesare mixte și cu cele care să ne inducă în eroare.

În cazul problemelor, jocul oferă mai multe tipuri de sugestii. De asemenea, putem profita de micropayment. Moneda principală în Emoji Stars - Music Quiz este asterisc. Le câștigăm pentru a câștiga dueluri. În cazul lipsei lor, putem cumpăra în magazin. Emoji Stars - Music Quiz este o propunere foarte bună pentru fiecare entuziast de quizóq, kalambur și jocuri muzicale. Este disponibil gratuit și acest mod oferă o mulțime de distracție fără a fi nevoie să ajungeți după micropayment.

Recomandat
Lasă Un Comentariu