Principal » Internet » Embing server3.3.1.0

Embing server3.3.1.0

Internet : Embing server3.3.1.0

EMBY Server este un server multimedia, datorită căruia vom avea acces la filmele preferate, seria și muzica pe orice dispozitiv.

Principiul serverului EMBY este foarte simplu. După ce ați conectat în contul utilizatorului, instrumentul convertește și fluxează automat imaginea "în zbor " pe dispozitivul selectat, astfel încât, indiferent de formatul de fișier, putem vizualiza filmul dvs. pe computer, laptop, tabletă sau orice alt telefon mobil dispozitiv sau redați muzică sau orice fișier multimedia.

Instrumente web încorporate, ușor de utilizat oferă o gestionare ușoară multimedia (editare, căutare etc.). În plus, datorită serverului EMBY, puteți controla cu ușurință accesul la conținut după partajarea bibliotecii către utilizatorii mai tineri (de ex. Copii), printre altele, prin utilizarea funcției serviciului de aplicații la distanță.

EMBY Server vă permite să sincronizați suportul utilizatorilor utilizând stocarea datelor "în Cloud " pentru a crea o copie de rezervă, arhivare de date și conversie. De remarcat este, de asemenea, sincronizarea mobilă. În acest caz, avem de-a face cu sincronizarea multimedia între toate dispozitivele, care vă permite să redați cu ușurință fișiere offline.

Recomandat
Lasă Un Comentariu