Principal » Internet » Elon Musk a inventat o stație de autobuz. În loc de plăcere, a existat râs

Elon Musk a inventat o stație de autobuz. În loc de plăcere, a existat râs

Internet : Elon Musk a inventat o stație de autobuz. În loc de plăcere, a existat râs

De obicei, conștiința colectivă a internetului cu încântare, Gdytylko Elon Musk, cel mai puternic antreprenor al timpului nostru, de a spune ceva despre inițiativele sale auto, aerospațiale, urban sau bionic. Și uneori este justificată, așa. Falcon 9 rachete sunt un design cu adevărat de succes, o nouă calitate a încărcăturilor de graduire la orbitele mici. Elon Muskwymyśli, uneori, totuși, ceva complet Bzdurnego, iar Internetul și Sięzachwyca - Așa cum a fost cazul Blowtorch, SprzedawaneJjako "flametower ". De data aceasta, totuși, aruncați zarurile Nacharyzmę (jucătorii RPG știu ce vreau să spun) tu Muskowi complet eșuat Siena. Internet râse.

Mulți dintre cititorii noștri probabil au auzit deja o companie plictisitoare, fără îndoială, cel mai puțin vizibil Musk Project, deoarece proiectul literalmente subteran. Această companie a fost revoluționată în orașe din cauza construirii rețelelor de transport sub ele, după care tezele electrice din cele mai frecvente kilometraje ar fi blash.

Am exagerat cu cel mai profund ușor, dar a fost atât de luat, amintindu-i pe Muszke că un american mediu (nu deja pe locuitorul mediu al planetei noastre) pentru ca el să-și supună mașina lui. Compania plictisitoare a inventat Busa Wizjęboring, magistrala electrică, care în aceste podziemnychtunelach ar avea prioritate față de vehiculele private.

Cu toate acestea, autobuzele au un mic Feler. Ele nu sunt destul de capabile să aducă acest pasager particular într-un loc strict definit. Muskprzedstawiłwięc următoarea invenție inovare - SystemsTransPortowy Ce plictisitor în loc de câteva stații mari precum Wypadkumetra va conține mii de parcare mici Rozmiarównielkielkiego, care vă va permite să ajungeți foarte bliskotwojego neobservată și amestecați fără probleme în structura orașului.

Mai bine Video continuă în curând, dar ar arăta cam așa: PIC.stare de nervozitate.COM / C0IJPI8B4U

- Elon Musk (@elonmusk) 9 martie 2018Chilate mai târziu Musk a arătat un film care arată ceea ce este mai mult sau mai puțin. Internetzreaded cu râs auzit chiar și pe subredditins, un antreprenor bellfinny ca Mesia. Primele comentarii pe Twitter au apărut pe primele comentarii care sugerează că Elon Musk intră în autobuze cu ochiuri noi și, în același timp, spune că orașele ar trebui să fie sume de miliardate în construcția de tuneluri subterane, în loc să investească cantități relativ mici în separate Terrese pentru autobuze.

Videoclipul mi-a dat, de asemenea, să mă gândesc.Vedem că aceste autobuze ar avea în mod constant un submarin între aceste mii de plăci pentru a se deplasa între suprafața coridoarelor de trafic. Ce nu se poate întâmpla aici? Progresul remarcabil conservat ca și cum nu ar fi auzit niciodată scările sau ascensoarele, cu ajutorul cărora pastele interesate ar putea ajunge la vehiculul subteran

..

de exemplu.Metro Wagon.

Elon Musk spune că transportul urban RozMyślanad de peste douăzeci de ani. Privind după Coprezentuje În această zonă, se pare că mai presus de toate gândirea în timp ce jucați Tycoon Sim City și căile ferate.

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> KielgagamingTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu