Principal » Internet » Elementary OS Freya arată cât de frumos poate fi un desktop Linux

Elementary OS Freya arată cât de frumos poate fi un desktop Linux

Internet : Elementary OS Freya arată cât de frumos poate fi un desktop Linux

Printre multe distribuții de desktop Linux, elementaryosscysy opinia dvs. cea mai frumoasă. Este o evaluare bine meritată, Natry Seadard - Estetica interfeței cu utilizatorul PANTHEONINISHIP cu versiuni mai vechi ale sistemului Mac OS X (să nu spun de la ei copiat) deja în versiunea 0.2 Luna a distins descrierea relevantă pe desktopurile Linux. Și cum ar fi versiunea versiunii 0.3, cu atât mai recent cunoscut sub numele de Frey? Despre acest lucru poate avea grijă de dvs., descărcând prima versiune de testare a elementaryos.

Creatorii de distribuție nu au fost niciodată suporteri pe deplin de dezvoltatori, versiuni ulterioare, emiterea numai pentru a face un întreg, și imagini temporizate temporizante și videoclipuri. De data aceasta communityelementaros a reușit să pună pe cont propriu - pe bloguction oficial, a fost informat cu privire la furnizarea unei versiuni de test, pe care el ar trebui să facă această toamnă sub numele de cod Freya.

Cum vă amintiți probabil, ediția inițial pentru a purta un isis de rinichi. Schimbarea numelui forțat

..

situatie politica. Sub numele ISIS funcționează pe rețeaua de luptători califați-islamici ai irakieni și Siria, o organizație care se străduiește să unească pământul arab sub un singur stat. Nimic care să se ocupe de ei, dezvoltatorii au decis să folosească numele zeiței nordice a iubirii și a frumuseții, Freji.

Cu toate acestea, acest nume este o chestiune secundară. ROKPRAC introdus de lansarea schimbărilor lui Luna arată mult BardzieJinteresująco. Și așa, după cum probabil știți, baza pentru acest distrybucjijea Ubuntu 14.04 LTS - Cu toate acestea, acest lucru nu este un pachet simplu remix.Deși avem de-a face cu același kernel (Linux 3.13) Driverele și bibliotecile de sistem Timisamymi, care Debian, AleAutorzy Elementary OS-A Avantaj hotărât al noului Wersjęgtk + 3.12, în timp ce în Ubuntu, 3 este încă folosit.10. Versiunea transformă așa-numitul serviciu. (CSD), prin care (cu Dozieostrożności) pot fi mult mai frumoase construiri, are posibilă Niżbyło.

In timp ce dezvoltatorii GNOME cu prudență a avut probleme, wwypadku interfață utilizator Pantheon a mers mai bine - okienkasą decorat pe partea de client într-o foarte consistent, cu păstrarea uniformă iconografice, frontiere și umbre. Wykorzystaniecsd a salvat în mod semnificativ spațiale, Windows integrocjącwszystkie widgets într-un singur fascicul. Aceasta funcționează pentru toate aplicațiile GTK, fără a fi nevoie de nici o interferență de la creatori.

Noua versiune a desktopului se integrează bine cu serviciile onlinefacebooka, Microsoft, Google și Yahoo!, de către Wykorzystaniunarzędzia Pantheononline Conturi de legare a instrumentelor similare Zubuntu Unitate și GNOME, dar spre deosebire de ei, Pełnirozszerzalnego. Launcher Slingshot a fost, de asemenea, îmbunătățită, care poate utiliza pluginurile Synapse pentru a căuta alte aplicații și chiar utilizează alte aplicații în Okoperazi (de ex. Pentru calcule sau conversie a unităților de măsurare).

Pentru a elibera versiunea finală a schimbărilor Freji, probabil, încă un pic, precum și amendamente la bătrânii cunoscuți și necunoscuți. Este adevărat că, în forma sa actuală, sistemul este potrivit Docodziennej deja de lucru, dar trebuie să vă pregătiți pentru acel lot pentru a îndrepta Pozostałojeszcze. Pentru repararea multor deficiențe Tychbłędów și premii - nu Deweloperzyprzeznaczyli pentru un total de peste 5tys. Dolari, cum despre pasionatorii care dezvoltă o sumă mică.

Primul beta al elementaryos-a 0.3 "FREYA " Puteți descărca detașii proiectului - versiunile sunt disponibile pentru ambele versiuni de 32 și 64 de biți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu