Principal » Internet » Bicicletele electrice uber vor merge în Europa. Închirieri vor începe în timpul verii

Bicicletele electrice uber vor merge în Europa. Închirieri vor începe în timpul verii

Internet : Bicicletele electrice uber vor merge în Europa. Închirieri vor începe în timpul verii

Uber în Europa se asociază în primul rând cu serviciul de transport de oameni și recent și cu livrarea alimentelor. În curând, va fi introdus un alt serviciu, de data aceasta cu privire la biciclete. După ce orașele selectate, vechiul continent va fi capabil să ia o bicicletă împrumutată.

Timp de două luni, Uber a fost proprietarul portului de salt, care rulează un serviciu de închiriere de biciclete. Vom cunoaște bicicletele după o culoare caracteristică roșie și o dimensiune mare. Au apărut deja în mai multe orașe din SUA. Verge informează că acum serviciul va veni și în Europa.

Directorul general al Uber, Dara Khosrovshhi, a anunțat la Conferința Noah de la Berlin că compania sa intenționează să introducă servicii suplimentare în Europa. În capitala Germaniei, o închiriere de biciclete trebuie deschisă până la sfârșitul verii. Un alt obiectiv este, desigur, deschiderea chiriei în orașele ulterioare.

În SUA, închirierea de biciclete costă 2 dolari în 30 de minute. Cu toate acestea, prețurile care se vor aplica în Europa nu au fost date. Închirierea are loc de la nivelul unei aplicații mobile. Avantajul nu este cu siguranță nici o stație specială de andocare. Bicicleta poate fi lăsată în standuri selectate. O clapetă mai extinsă care se deschide cu codul PIN generat este utilizată pentru a proteja.

Uber intenționează, de asemenea, să deschidă închirierea de mașini electrice. Bicicletele împreună cu mașinile verzi de Uber sunt de a completa oferta curentă cu serviciile de transport. Nu știm încă mai multe informații despre introducerea bicicletelor de salt în Polonia.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Biznestechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu