Principal » Android » Top Liga.Live Live!2.5.3

Top Liga.Live Live!2.5.3

Android  : Top Liga.Live Live!2.5.3

Contrar numelui lor Ekstraklasa.Live Live! El este o cerere pentru toți fanii de fotbal, nu doar ekstraklasa noastră nativă. La momentul campionatelor, a fost special adaptat acestor jocuri, în afară de ele oferă un bogat spectru de informații despre lista globală, turnee și întâlniri.

Ecranul principal este alcătuit din patru marcaje: live, știri, mese, cherestea și ekstraklasa. Aceasta se bazează pe întreaga structură de aplicare. Nu vom găsi opțiuni aici, meniul de alunecare sau alte elemente suplimentare care pot fi configurate.

Gama de informații disponibile este o mare impresie. Vom găsi imagini, relații și știri chiar și echipele locale din ligile inferioare. Sunt cei care constituie cea mai mare putere a programului. Ca și emisiuni live bine pregătite.

Am cele mai mari rezerve la interfață. Nu numai că nu este potrivită cu gaura, dar, în plus, este o copie credincioasă a acestui lucru cu IOS supraîncărcat cu anunțuri. Acestea sunt în partea de jos și de sus a ferestrei principale. Pentru această lipsă deja menționată a unui meniu, înseamnă că aplicația rămâne ferm în spatele versiunii pentru Windows Phone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu