Principal » Internet » Edrawings Viewer2.0

Edrawings Viewer2.0

Internet : Edrawings Viewer2.0

Edrawings este un instrument gratuit pentru vizualizarea și imprimarea editorilor (EDW, EPRT, EASM), documente native Solidworks (SLDPRT, SLDASM, SLDDDRW), proiecte stocate ca DXF sau DWG, precum și multe, multe altele.

Autorii programului EdraWings au pus minimalismul, dar acest lucru datorită aplicației este foarte simplu de utilizat și are o interfață de utilizator necomplicată. Dincolo de posibilitatea de a se familiariza cu conținutul unui fișier dat, și instrumentele de bază pentru editarea proiectelor. Putem schimba dimensiunea obiectelor individuale, le rotesc, mișcați, măsurați distanța și unghiurile și multe altele.

EDWRAWINGS conține, de asemenea, setări suplimentare, datorită căruia vom ajusta aspectul programului la preferințele dvs., schimbând chiar și culoarea distincției, culoarea de fundal, culoarea hârtiei, inclusiv sau excluderea umbrelor și vom decide dacă noi preferă ca instrumentul să funcționeze cât mai curând posibil sau să prezinte totul în cea mai înaltă calitate posibilă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu