Principal » Android » Edo App1.0.17

Edo App1.0.17

Android  : Edo App1.0.17

Edo App este o aplicație gratuită pentru dispozitivele mobile care permit confirmarea la distanță a identității dvs. creată și pusă la dispoziție de eticheta poloneză a valorilor mobiliare. Mulțumesc ei fără a părăsi casa, vom folosi propriul nostru e-comandă pentru a m.în. Semnătura pe un document în formă electronică.

Ce posibilități oferă aplicației Edo?

Aplicația descrisă oferă un set de funcții care vă permit să vă ocupați în mod convenabil cu multe lucruri din casa dvs., care a cerut până acum aspectul personal, de exemplu. la birou. Datorită aplicației Edo, vom contacta cu ușurință toate birourile de administrație publică, confirmăm identitatea noastră prin Internet și, de asemenea, trimitem semnătura electronică. Programul vă permite, de asemenea, să modificați și să deblocați codul PIN pentru a rezista la e-proof și să semnezi aplicația pentru o cartelă de tahograf pe Info-Car.

Ce cerințe sunt aplicația EDO?

Pentru a utiliza aplicația aplicației EDO, trebuie să avem o carte de identitate cu un strat electronic (așa-zis. e-dovada). Din 4 martie 2019, fiecare carte de identitate emisă este deja un document și, spre deosebire de dovada standard, are un cip încorporat și pe avers pe care îl vom găsi un număr de număr special. Ulterior, este necesar să aveți un dispozitiv mobil compatibil cu programul. Poate fi o versiune smartphone sau Android Tablet 6 sau un mai nou cu un modul NFC încorporat.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Cerere gratuită de confirmare a identității emise de PWPW S.ȘI.
  • Acesta permite contactul convenabil cu birourile administrației publice
  • Vă permite să trimiteți semnături personale și să vă semnați propriile documente
  • vă oferă posibilitatea de a schimba și de a debloca codul PIN la e-dovada

Recomandat
Lasă Un Comentariu