Principal » Internet » Edimax IC-3030Iwn - Transmisie (nu numai) de la domiciliu pe telefon

Edimax IC-3030Iwn - Transmisie (nu numai) de la domiciliu pe telefon

Internet : Edimax IC-3030Iwn - Transmisie (nu numai) de la domiciliu pe telefon

Uneori este util să se uite în cazul în care nu ne-au - în vacanță putem verifica dacă nimeni nu ne-a luat de la casa TV sau pur și simplu urmăriți ce se întâmplă în a doua cameră, în cazul în care, de exemplu, doarme un copil mic. De asemenea, putem implementa un sistem de televiziune industrială semi-clizat și să înregistrez pe oricine care intră și iese din birou. Posibilitățile sunt o multime, mai ales atunci când avem un fir Camera IP EDIMAX IC-3030IWN.

Camera Edimax este potrivit pentru fiecare dintre aceste utilizări. Este mic (deci este ușor de pretutindeni), nu cel mai urât (așa că nu se va sperie la domiciliu) și, în același timp, foarte funcțional. Semnul său distinctiv sunt LED-uri cu infraroșu care activează automat sub influența schimbării condițiilor de lumină și vă permit să vizualizați imagini clare în întuneric total - funcționează foarte bine. Camera web acceptă rezoluția de până la 640x480px la 30 cuști pe secundă sau până la 1280x1024px la 15 de cadre pe secundă. Formatele MJPEG, MPEG4 și H sunt disponibile.264. Dispozitivul Edimax înregistrează nu numai imaginea, ci și sunetul. Într-un fel, există, de asemenea, un "două-way ", pentru că putem vorbi cu aparatul de fotografiat utilizând un microfon pe un computer care va lua sunetul la difuzoarele externe (dacă, desigur, le conectăm, din păcate, nu există nici o clădire în vorbitor).

Ce putem face cu camera Edimax IC-3030Iwn? În primul rând, previzualizările live disponibile, care pot fi accesate cel mai ușor prin browser. În Internet Explorer un plug adecvat sarcini direct din aparatul foto, în alte browsere, din păcate, trebuie să facem... Fără o imagine - nu am putut găsi pluginuri pentru Firefox sau Chrome, care este ciudat. Străinul încă, din păcate, este că ceea ce este adevărat edimax furnizează o aplicație desktop specială pentru a opera o cameră foto, dar trebuie să o începem... Setați rezoluția ecranului la 1024x768px. În caz contrar, aplicația pur și simplu nu pornește. Panoul de administrare bazat pe web, putem face fotografii și, de asemenea, înregistrați imaginea curentă de la aparatul foto direct la un computer. Dacă dorim să integrăm camera cu sistemele existente sau pur și simplu nu vă plac panourile web cu pluginuri ciudate, putem vedea și imaginea cu un flux standard RTSP. Acesta este un plus imens, și în plus, vă permite să vă conectați la aparatul foto de la nivelul dispozitivelor mobile. Pe piața Android și App Store sunt disponibile gratuit aplicații dedicate Edimax.

[1/2

Previzualizarea la cerere, cu toate acestea, nu totul. Dacă doriți să configurați o monitorizare autentică, este de asemenea necesar să se înregistreze automat când se întâmplă ceva important. În camera Edimax IC-3030iwn, putem desemna regiunea imaginii pentru detectarea mișcării. Atunci când aparatul foto într-o anumită zonă detectează modificări, acesta va porni automat înregistrarea și apoi a salva înregistrarea pe serverul de rețea (Samba / FTP) sau pe cardul de memorie SD / SDHC. Datorită tamponării de film, 5 secunde vor fi atașate înainte de apariția evenimentului, care va determina înregistrarea reală a imaginii. Acest lucru nu este o mulțime (unele camere oferă chiar o duzină sau câteva duzini de secunde), dar ar trebui să fie de ajuns. În plus, imaginea făcută când mișcarea este detectată, poate fi trimisă prin e-mail. Dacă configurați camera în consecință, aceste fotografii și înregistrări pot fi efectuate și ciclic la un moment dat.

[1/2

Configurația rețelei fără fir este un pic keckil. Nu vreau să trebuiască să le conectez mai întâi la cablu, pentru că evidenția evidentă ". Cu toate acestea, interfața nu este deosebit de intuitivă (deși nu o puteți folosi - este WPS). În plus, dacă avem mai multe puncte de acces în rețeaua noastră care difuzează același SSID, fiecare dintre ele va fi vizibil separat (camera nu acceptă roaming). Probabil cea mai mare problemă este totuși diferită: toate porturile, inclusiv sursa de alimentare, plasată pe peretele inferior al dispozitivului. Aceasta înseamnă că... nimeni nu poate pune webcam-uri pe masă sau pe raft, cu excepția cazului în lateral. Atunci va trebui să roteam ecranul cu 90 de grade. Cu toate acestea, ea poate fi montat pe minister așa cum am făcut-o în prima imagine sau pur și simplu atârnă pe perete. preț rezonabil de mai puțin de 400 $ și funcțiile de rețea într-adevăr bogat asociate cu vizionarea și înregistrarea video de la camera par a fi pe deplin compensată, atât dezavantajul și browsere de servicii proaste.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu