Principal » Internet » Marginea cu propriul dvs. adblocker? Coaliția pentru anunțuri mai bune poate funcționa

Marginea cu propriul dvs. adblocker? Coaliția pentru anunțuri mai bune poate funcționa

Internet : Marginea cu propriul dvs. adblocker? Coaliția pentru anunțuri mai bune poate funcționa

Ieri am scris că în curând numărul de browsere care au un motor de blocare a anunțurilor native de publicitate va crește. După operă, dezvoltatorii Chrome 'A ar decide cu privire la un pas similar. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul: astăzi există informații care marginea va câștiga și această funcție.

Blocarea anunțurilor în Chrome, cel puțin în conformitate cu informațiile din Wall Street Journal, nu va fi în general. Browserul va identifica paginile care prezintă anunțuri agresive, contrar canonului principiilor stabilite de Coaliția pentru o mai bună organizare a anunțurilor și numai va bloca toate conținutul publicitar. În alte cazuri, anunțurile nu vor fi blocate de Chrome 'a.

Potrivit publicității, decizia Google va face parte dintr-o campanie mai mare de membri CFBA. Microsoft o are, de asemenea, prin implementarea unui motor de blocare a anunțurilor native în Edge 'U. Pe de o parte, EDGE 'este departe de popularitatea Chrome ' A, făcând decizia Microsoft de a cheltui mai puțin importantă. Pe de altă parte, campania CFBA va avea un argument pentru escaladare. La urma urmei, postulatele organizației vor realiza browserul Windows implicit, cel mai popular sistem de operare de pe desktop-uri.

Despre cusute în margine 'și Adblocker a fost spus înainte de actualizarea aniversară, dar în cele din urmă utilizatorii au primit doar anunțuri de expansiune blocante. Apoi, totuși, nu a existat nici o chestiune de blocare a publicității selectiv, numai pe paginile care nu se aplică recomandărilor. Putem asista cu adevărat cât de mari corporații fac ceva pentru idee? Deocamdată, atât Google, cât și Microsoft nu au confirmat astfel de informații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu