Principal » Internet » Margine numai pentru a descărca crom 'a? Mai popular chiar safari

Margine numai pentru a descărca crom 'a? Mai popular chiar safari

Internet : Margine numai pentru a descărca crom  'a? Mai popular chiar safari

Agresiv de promovare EDGE Microsoft nu aduce rezultatele scontate. Noul browser este Browser-ul Microsoft Explorer a fost să înlocuiască și să devină un concurent pentru Google Chrome, dar cotea actuală de piață arată că marginea este încă doar "pentru a descărca browser-ul Chrome 'și ", și are, de asemenea, o cotă mai mică de Safari scăzut.

Microsoft Edge trebuia să fie un browser complet nou, lumină, rapid și suficient de bun pentru a ridica unele acțiuni ale celor mai mari jucători. Așa nu sa întâmplat, iar promovarea ei urâtă în Windows 10 nu a ajutat-o. Filmele Microsoft nu au ajutat, de asemenea, că marginea oferă cel mai lung timp de lucru pe baterie. Ultimul nostru test a demonstrat că rezultatele de laborator nu trebuie să se suprapună cu circumstanțele care pot controla în majoritatea locuințelor utilizatorilor.

Noi statistici oferite de statCounter cu privire la acțiunile browserelor de internet în iunie 2017 nu sunt cu siguranță satisfăcătoare pentru Microsoft. Liderul necontestat sau Google Chrome, în prezent are 62,23% din acțiunile pe computerele desktop. A doua poziție aparține Firefoxului de la 13,98%. Pe locul trei a fost Internet Explorer, browser-ul deja aproape uitat pe piața de consum de Microsoft are 9,28%.

Chiar dincolo de primele trei sunt un browser Safari cu o piață de 5,15% PC. Este demn de remarcat aici că este disponibil numai pe MacOS, nu există nici o ediție pe Windows. Acest lucru creează condiții bune pentru comparații, deși nu fără rezerve: Safari este disponibil pe toate versiunile de sisteme Apple, și numai Windows 10. Pe de altă parte, un nou browser Microsoft, cu 3,89% irosite, în ciuda multe anunțuri intruzive, nu numai că nu poate depăși vechi de Internet Explorer, dar chiar nu se ocupă cu Safari.

Trebuie remarcat faptul că MacOS are mai puțin de 12% acțiuni pe computerele personale din întreaga lume, iar liderul este, desigur, ferestre de la aproape 84% din piață. În ceea ce privește Windows 10, este de 36,6% din toate instalațiile Windows, care este încă un rezultat mult mai bun decât MacOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu