Principal » Internet » Edge fără extensii, deci AdGuard va bloca anunțurile în Windows 10 Mobile

Edge fără extensii, deci AdGuard va bloca anunțurile în Windows 10 Mobile

Internet : Edge fără extensii, deci AdGuard va bloca anunțurile în Windows 10 Mobile

Rapoartele recente sugerează că EDGE în Windows 10 Mobile, spre deosebire de fratele dvs. desktop, nu va fi echipat cu suport de extensie. Deci, nu vom vedea aditivi publicitare suplimentari. Soluția pentru enervant, pop-up-uri în cantități mari poate fi o aplicație AdGuard.

Dacă nu puteți instala aditivi într-o margine mobilă, trebuie să vă ocupați într-un mod diferit. Probabil că această idee a venit Creatori AdGuard care sunt soluțiile lor familiarizate cu Android și IOS și doresc să se mute la Windows Mobile 10. Pentru Windows Mobile, astfel încât să putem obține un instrument bun pentru blocarea anunțurilor și, prin urmare, să salvăm transferul.

AdGuard numit misiune pentru a face site-uri mai transparente și, de asemenea, mai ușoare efectuează utilizând două tehnologii. Primul se bazează pe un VPN local, ceea ce înseamnă că datele utilizatorului nu sunt transmise de nici o serie de servere la distanță. A doua tehnologie este un server proxy local.

Pe Forumul AdGuard veți găsi o declarație a angajatului companiei. Ei doresc să utilizeze Winobjc (Proiectul ISLANDWOOD) instrumente pentru transferul aplicațiilor iOS pe un Windows mobile, AdGuard de presă de la IOS pe Windows Mobile 10. Curs se vor concentra, de asemenea, asupra optimizării, astfel încât cererea lor să muncească cel mai bine și nu numai că este scrisă pe un port rapid.

Upside este că VPN și proxy Windows Mobile 10 funcționează la fel ca pe un ferestre desktop. Din noua parte a declarației, vom afla că instrumentul va crea un VPN local virtual, care va fi responsabil pentru filtrarea traficului în rețea.

Ne păstrăm degetele. Poate în cele din urmă, o mână de utilizatori de Windows 10 Mobile vor primi un instrument pentru blocarea anunțurilor. Ei vor putea să navigheze pe site-uri mai convenabile, fără a aștepta cum să încarce extins, acoperind întregul ecran de publicitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu