Principal » Internet » Edge va fi actualizată indiferent de Windows pentru a se potrivi cu Chrome

Edge va fi actualizată indiferent de Windows pentru a se potrivi cu Chrome

Internet : Edge va fi actualizată indiferent de Windows pentru a se potrivi cu Chrome

Windows-AS-Service este un experiment oarecum pe un organism viu, pe baza feedback-ului de la utilizatori. Primul ministru al Windows 10 a avut loc cu aproape doi ani în urmă, dar numai recent am întâlnit planul de publicare, care prezice premiera unei actualizări mari la fiecare șase luni.

Cu toate acestea, este, de asemenea, cunoscut faptul că pentru unele componente ale sistemului, un astfel de calendar de lucru pentru Microsoft nu a verificat. Potrivit serviciului Neowin, propriul program de actualizare va primi browser EDGE. Până acum, a trebuit să așteptați următoarea versiune de actualizare a întregului ferestre. Cu toate acestea, acest lucru se va schimba în curând.

Deja în septembrie, când apare Redstone 3, utilizatorii Windows vor dobândi capacitatea de a descărca actualizări pentru EDGE 'A prin intermediul Windows Store, indiferent de actualizarea Windows. Datorită acestui fapt, ritmul implementării produselor noi în Edge 'U este de a fi competitiv pentru alte browsere, în primul rând Chrome ' A, din care utilizatorii Windows sunt reticenți în a migra pe browserul Microsoft.

Decizia de a deda ritmul actuației EDGE 'și de la Windows provoacă întrebări suplimentare. Dacă puteți instala actualizări în Edge 'u actualizate, fie că va fi similar cu întregul browser? Aceasta ar permite instalarea Edge 'și NP. pe Windows 8.1 și disponibilitatea semnificativă a crescut.

Este, de asemenea, posibil ca browserul să fie dezinstalat din magazin. Pentru a explica aceste probleme, vom aștepta în continuare: detalii despre Redstone 3 Microsoft va fi probabil împărtășită la conferința de construcție, care va începe pe 10 mai în acest an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu