Principal » Internet » Eco, sau minecraft ecologic cu un ecosistem simulat

Eco, sau minecraft ecologic cu un ecosistem simulat

Internet : Eco, sau minecraft ecologic cu un ecosistem simulat

În ultimii ani, au fost observate că jocurile de supraviețuire au fost observate. Indiferent dacă a fost o încercare de a supraviețui într-o lume compusă de zombie sau realitățile războiului civil, astfel de producții s-au întâlnit în general cu un interes considerabil. Lucrați la ECO - o poziție care abordează subiectul cu o mare inovare. Jocul se va baza pe supraviețuirea faptului... ecosistem.

Eco - joc global de supraviețuire (vechea remorcă)

La prima vedere, se ridică asociațiile Eco cu Minecraft. Ambele grafice și gameplay se bazează pe idei similare. Cu toate acestea, într-un ecologic mult mai extins a făcut parte din impactul acțiunilor jucătorului asupra mediului. Potrivit creatorilor anunțului, extracția materiilor prime și a clădirii va avea un impact semnificativ asupra florei și faunei. Deciziile jucătorilor nerezonabile vor putea conduce chiar și la exterminarea întregului ecosistem.

Nu este clar cum vor fi dezvoltate ecosistemele, dar se poate presupune că anunțul "Simularea deplină" este oarecum exagerată. Creatorii jocului au informat despre zeci de specii de animale și mii de plante la care deciziile jucătorului vor fi influențate. Eco, cum ar fi Minecraft, va fi un joc pentru mulți jucători, iar cooperarea dintre ele trebuie să fie baza succesului. Nu este suficient ca un singur jucător pe hartă să acorde atenție consecințelor deciziilor lor pentru mediu. Cheia pentru menținerea unui echilibru în ecosistemul trebuie să fie stabilirea principiilor și scara de exploatare de către jucători.

[1/2

Simulate realist este, de asemenea, pentru a popula animalele. Spre deosebire de materiile prime, care, odată determinate, suma nu va putea fi reînnoită mai târziu, reprezentanții faunii se vor multiplica sau vor schimba, în funcție de activitățile întreprinse de jucători.

În prezent, Eco luptă pentru sprijin în Steam Greenlight. Autorii, desigur, subliniază valoarea educațională a producției sale. Să mergem, cu toate acestea, fantezie. Poate, dacă ECO va câștiga publicitatea și interesul potrivit, simulările avansate de mediu pe o scară micro și macro vor fi în curând un element permanent al jocurilor strategice.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu