Principal » Internet » EasyCap - Grabber Frame pentru Skner

EasyCap - Grabber Frame pentru Skner

Internet : EasyCap - Grabber Frame pentru Skner

Dacă stați înainte de nevoia de a modela conținutul cartușelor vechi VHS, trebuie să utilizați grabbera cadru. Este dispozitivul pentru suma de uimire mai mică de 15 zł allegro are șansa de a îndeplini această sarcină? Am decis să o verificăm.

Frame Grabber Numed EasyCap Versiunea "Allegro Edition " este livrată ca o OEM totală. Îi lipsește orice cutie - obținem un dispozitiv de bază (nu există nici măcar un cod de produs pe ea sau un serial), un simplu avantajos în relief CD cu controlere și software (care nu pot fi citite în aproape nici o unitate), o extensie liche USB și un set de instrucțiuni microscopice - desigur , în limba engleză, și cum altfel. Grabberul în sine are forma unei chei USB cu o greutate mare și dimensiuni mult mai mare decât o unitate flash tipică - conectată direct la curbele portuare USB (aici extensie utilă). Dispozitivul este fabricat din plastic cu un surprinzător de frumos cu atingerea și oferă o impresie bună. Cu toate acestea, poate contesta convingerea care a făcut o afacere bună și o atitudine pozitivă?

Sfere mândrie repede. În ciuda asigurărilor cu suport pentru Windows 7, o încercare de a instala controlere pe o ediție pe 64 de biți a acestui sistem se termină cu o jumătate de succes. Unul dintre dispozitivele detectate este instalat, celălalt nu. Natural Reflex este o încercare de a actualiza driverele, pe site-ul producătorului, dar o astfel de lipsă (și cel puțin nu am găsit-o). Rezultatele căutării pentru rezolvarea problemei cu Google au fost mizerabile. Sa dovedit numai că producătorul miracolelor - oricine este - sisteme de ambalare aleatorii aleatorii responsabile de comunicarea cu computerul - Syntek STK1160, EM2861 sau Empi Somagic SMI-2021CB, pe care la descris în original. Din păcate, acest ultim este un caz special. Drivere mai noi decât lipsa de CD, Windows XP, același simptom, problema nu este rezolvată.

Cu toate acestea, dispozitivul a funcționat. Jumătate - pentru că reușește să captureze semnalul video, fără audio. Această problemă poate fi circumcended dacă avem un calculator echipat cu o placă de sunet cu intrare line-in. Apoi, imaginea este capturată utilizând EasyCap și sunetul utilizând cardul - aveți nevoie numai de braț într-un set de fire / adaptoare relevante și efectuați setările corespunzătoare în software. A "Vorbind despre software - ceea ce ma surprins plăcut este prezența la bordul uladosudio 10 se DVD (cred că este licențiat;). Deși aceasta este o versiune SE limitată funcțional, este suficient să capturați semnalul, procesarea simplă a videoclipurilor și chiar arderea DVD-video.

[1/2

Din păcate, un stigmat preț scăzut se reflectă nu numai (nu) de funcționare a dispozitivului, dar, de asemenea, pe calitatea imaginii de captare. Acest lucru, din păcate, nu este prea mare - indiferent de sursă (VCR, consola de jocuri, DVD player) și, în ciuda utilizării cablurilor de bună calitate, veți vedea o interferență clară. Pentru 15 miracole PLN, cu toate acestea, nu vă puteți aștepta...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu