Principal » Internet » Ecranul Easy Ecran OCR2.1.0

Ecranul Easy Ecran OCR2.1.0

Internet : Ecranul Easy Ecran OCR2.1.0

Ecranul Easy Ecr OCR este o aplicație GRATUITă, gratuită pentru a recunoaște caracterele și textele întregi din fișierele grafice raster.

Principiul funcționării programului este banal, iar întregul proces de recunoaștere a textului este limitat la câteva clicuri cu un șoarece. La început, creăm folosind ecranul ușor de ecran așa-zis. Screenshot cu orice zonă a ecranului care conține textul pentru capturarea. Apoi, aplicația încarcă automat imaginea înregistrată și utilizatorul Faceți clic pe butonul 'OCR ", care inițiază procesul de recunoaștere a textului. Textul obținut în acest mod poate fi copiat și stocat pe un disc pe computer în forma selectată.

După cum puteți vedea, aplicația este foarte simplă de utilizat și, în același timp, oferă utilizatorilor opțiuni enorme pentru captarea textului. Datorită faptului că OCR ecran ușor se bazează pe capturi de ecran, avem capacitatea de a intercepta orice text, de exemplu. Din documentul scanat, software, fișier grafic și chiar materiale video.

Ecranul Easy Screen OCR este foarte eficient, acceptă semnele diacritice poloneze și suportă comenzile rapide de la tastatură care îmbunătățesc lucrul cu aplicația.

Recomandat
Lasă Un Comentariu