Principal » Android » Easter Bunny Run1.1.2

Easter Bunny Run1.1.2

Android  : Easter Bunny Run1.1.2

Easter Bunny Run este un joc de arcade simplu, dar captivant, o modalitate de a efectua o modalitate excelentă care se referă la. pentru Paște. Jucăm un iepuraș în ea, care scapă de-a lungul întregului tablă înainte de a-l urmări un urs înfometat.

Jocul arată foarte interesant în ceea ce privește graficul, este însoțită de o muzică muzicală foarte plăcută, amintește de acest desen animat. În distracția de la început, controlăm un iepuraș mic, foarte asemănător cu cel folosit în diferite materiale legate de Paște. Fugim de ursul care ne urmărește tot timpul, și când el captează, fără ezitare. Distracția este foarte asemănătoare cu jocul popular Temple Run: Aici, de asemenea, controlul cifrei prin mișcarea degetului spre stânga sau spre dreapta, în sus (pentru a sări) sau în jos (să se îndoaie). În plus față de urs, trebuie să vedem obstacole pe parcursul nostru, observând schimbări ascuțite și, în același timp, colectăm diamante și alte lucruri (de ex. Magneți) care ne vor ajuta să jucăm.

Inițial, putem controla numai iepurii de Paști. Dar, pe măsură ce progresați și colectați monedele ulterioare, vom putea accesa personajele ulterioare. Jocul vă permite, de asemenea, să utilizați opțiunea Micropayment, datorită căruia putem achiziționa noi eroi de jocuri sau diverse facilități pentru bani reali. Avem opt hărți la dispoziția dvs.

Easter Bunny Run poate fi un joc minunat, dacă în timpul unei odihnă festivă veți îngheța sau copiii dvs. un pic de divertisment.

Recomandat
Lasă Un Comentariu