Principal » Internet » E-cărți fără limită de la Legimi plus # Brichete

E-cărți fără limită de la Legimi plus # Brichete

Internet : E-cărți fără limită de la Legimi plus # Brichete

În plus, clienții au deja acces la mai mult de 15 000 de cărți electronice în abonament Legimi fără limită. Cu utilizatorii de abonament preferențial pot utiliza smartphone-uri, tablete și cititoare electronice cu sistem de operare Android.

George R.R. Martin, Remigiusz Frost, Stephen King, Catherine Grochola

..

În directorul de cărți disponibil într-un abonament (în același model ca și o notă de muzică sau de film netflix) nu lipsește cei mai populari autori nativi și străini. Există, de asemenea, cele mai importante premieri din ultimele săptămâni care au menționat chiar sfârșitul lui Warta Stephen King, traversați de Remigiusz Mroza, ultima parte a memorialului ACHAI ACHAI sau umbra lui Eunuca purta pe Vistula Jaume Cabré.

Dacă dorim cititor în Polonia, trebuie să mergem cu vremurile și să dăm cele mai convenabile și variate forme de acces la carte. Aceasta se aplică nu numai funcțiilor suplimentare în aplicațiile mobile, o gamă largă de dispozitive, dar și activarea și plata convenabilă. Activation Operatorul Mobile Legimi înseamnă că cititorul nu trebuie să-i furnizeze numărul cărții dvs. de credit, să economisească și să primească simultan un serviciu de înaltă calitate și acces la cărți în nor, să nu se alăture cu ei - spune Nicholas Małaczyński, președintele Legimi.

Fiecare utilizator are dreptul la un proces gratuit de două săptămâni, oferind acces la toate funcționalitățile serviciilor și un catalog complet de cărți electronice. Cu Legim, ambii titulari de abonament in plus si serviciile pre-plătite la un preț de PLN 30.75 poate fi folosit. Prin activarea Legim In Plus, utilizatorul câștigă acces la cărți de cloud pe 3 dispozitive Android (smartphone, tabletă, e-cititor) și după integrare cu contul Legim chiar și pe 4 diferite, care funcționează în conformitate cu iOS sau Windows. Citirea nu are nevoie de o conexiune permanentă la internet, dar numai atunci când descărcarea de cărți. Puteți comanda serviciul pe site-ul LEGIMI.Com / Plus sau în aplicația disponibilă pe Google Play.

Poznańskie Legimi este una dintre primele companii din lume care oferă acces la cărți electronice într-un abonament, precum și primul care combină un astfel de model de abonament cu un cititor de cărți electronice pentru un zlot simbolic. Serviciul este disponibil de la marii operatori de telefonie mobilă din țară (plus, T-Mobile, Play), și într-o promovare specială pentru utilizatorii Samsung o carte din cloud include și Audiobooks. Acum câteva luni, Legimi a primit statueta unui start-up mobil al anului în plebiscit Mobile Tendințe Awards, iar în 2015. Compania Anului a fost recunoscută în domeniul telecomunicațiilor și al mass-media din cadrul concursului și a antenelor de cristal de aur. În plus față de serviciul de abonament plătit este în curs de dezvoltare, de asemenea, biblioteca Legimi, oferind cititorilor acces la mii de e-cărți gratuit, în puncte de vânzare selectate în țară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu