Principal » Internet » Dziennik metro1.0.8

Dziennik metro1.0.8

Internet : Dziennik metro1.0.8

Aplicația oficială a metroului ziarului zilnic gratuit. Informațiile care îmbogățesc în ele informații despre conținutul multimedia, cum ar fi filmele sau galeriile foto.

La prima lansare, programul ne salută cu un ghid scurt. Aplicația nu aparține complicată, dar este bine că autorii s-au gândit la el. Interfața se potrivește în orientări standard pentru noile versiuni iOS, deși există și o mulțime de inspirație Android în ea. Partea centrală este o listă de articole. În stânga sus a fost plasată meniul derulant. De la nivelul său, putem schimba categoria, mergeți la Clipboard (articole salvate), precum și setările. Avem, de asemenea, posibilitatea de a descărca articole pentru edițiile de arhivă ale ziarului.

După selectarea textului, cu excepția conținutului (și aditivilor multimedia) în partea de sus, vom vedea opțiunile pentru schimbarea dimensiunii fonturilor, partajarea articolului și înscrieți-vă în clipboard. Și de aceea este vorba despre capacitățile programului. În plus, vom exclude notificările despre evenimentele importante. Aplicația este gratuită și pentru un moment nu conține anunțuri. După instalare, este disponibilă de la iTunes KiOSK.

Recomandat
Lasă Un Comentariu