Principal » Internet » Divizând fișiere - cum să o faci?

Divizând fișiere - cum să o faci?

Internet : Divizând fișiere - cum să o faci?

Uneori, o încercare de a trimite un fișier mare la un fișier familiar sau înregistrarea acestuia la un disc sau memorie USB la început trece cu obiectivul. De ce? Este simplu - dimensiune prea mare. Singura soluție în astfel de cazuri este de a împărți acest fișier la mai multe mai mici. Cum să o faceți fără a deteriora fișierul?
Interesant, există multe posibilități, dar unul dintre cele mai interesante și în același timp cele mai convenabile modalități este de a instala programul Gslite, și diviziunea ulterioară a fișierelor la elemente mai mici cu un instalator montat. O astfel de soluție face ca persoana care va primi aceste fișiere să le poată transforma într-un singur fișier mare fără a fi nevoie să instalați programe suplimentare.
Program Gslite Vă permite să partajați fișiere la piese mai mici prin reguli și setări fixe. Utilizatorul poate ajusta liber dimensiunea fișierelor țintă NP. astfel încât să se potrivească pe un CD și chiar o dischetă de 5.25 . Instrumentul GSPLIT va fi o alegere ideală pentru cei care trimit adesea cantități mari de fișiere sau le înregistrează la diverse medii. Mai mult, după despachetarea tuturor fișierelor împărțite într-un director, utilizați pur și simplu fișierul exe atașat pentru a despacheta rapid și eficient conținutul în locația selectată.
După descărcarea și inițializarea instalării programului (din păcate, numai în limba engleză. Engleză) Avem opțiunea de aditivi sub formă de extensie de coajă. După instalare, începem programul. Pentru a împărți orice fișier, pur și simplu mutați-l în fereastra programului Gslite - Calea lui va apărea în secțiune Dosar la împărțire.

În pasul următor, mergem la opțiune Opțiuni de mediu, Pentru a selecta locația țintă a tuturor fișierelor. După selectarea locației, închideți opțiunile și apoi în fereastra principală, faceți clic pe Despică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu