Principal » Internet » Admiterea copiilor: încuietori parentale pe Gmail și YouTube

Admiterea copiilor: încuietori parentale pe Gmail și YouTube

Internet : Admiterea copiilor: încuietori parentale pe Gmail și YouTube

O companie de la Mountain View intenționează să-și adapteze propriile servicii pentru cei mai tineri clienți, YouTube sau Gmail va fi disponibil într-o versiune specială, limitată, iar părinții vor câștiga mai mult control asupra a ceea ce copiii lor își fac copiii.

Utilizarea site-uri cu conținut inadecvat, practic, în nici un fel este controlat. În majoritatea cazurilor, cu un singur clic pentru a confirma vârsta majorității, este într-adevăr dacă avem mai mult de 18 ani, nu este în nici un fel verificat. Vreau să rezolve această problemă Google, care intenționează să își adapteze serviciile sale pentru cel mai tânăr public, și, de asemenea, dorește să ofere instrumentele adecvate pentru părinți, astfel încât acestea să poată controla mai eficient conținutul la care au acces copiii lor.

Conform informațiilor furnizate de informații, compania din Mountain View, ca parte a adaptării serviciilor copiilor săi, a vrea să ofere versiuni speciale, limitate ale produselor sale, astfel încât utilizarea lor ar fi mai sigur pentru beneficiarii mai tineri. În plus, părinții folosesc aplicația corespunzătoare vor putea decide ce conținut pot accesa copiii și vor câștiga capacitatea de a-și monitoriza cu exactitate activitatea pe Google. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la contul Google pe dispozitivele Android, vârsta noastră va fi verificată mai eficient.

Părinții din noile planuri Google vor fi cu siguranță mulțumiți. Cu toate acestea, copiii nu le va accepta cu prea mult entuziasm. Acum mult mai greu de explicat performanța slabă în școală, părintele va ști, cea mai mare parte a timpului petrecut vizionarea videoclipurilor jocurilor noastre preferate. Același părinte nu va fi mulțumit că tableta achiziționată, care a fost în principal de a servi la învățare, este folosită pentru alte activități.

Rețineți că în prezent contul Google poate avea numai atunci când am terminat 13 ani. Noul proiect, adaptarea serviciilor la o audiență mai mică, în plus față de creșterea securității lor, ar face ca corporația din punct de vedere montan să câștige un grup mare de clienți noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu