Principal » Internet » Astăzi la ora 18:00 în Live Bine: De ce sunt atât de puține femei în ea?

Astăzi la ora 18:00 în Live Bine: De ce sunt atât de puține femei în ea?

Internet : Astăzi la ora 18:00 în Live Bine: De ce sunt atât de puține femei în ea?

Ziua Femeii se apropie - o vacanță printr-o sărbătorită cu o garoafă tradițională, de alți depreciați. Cu această ocazie, vrem să ne uităm la situația femeilor din industria IT. Aruncă o lumină nouă asupra chestiunii oaspeților special invitați pentru ocazie: vierme Sylwia, care operează în organizarea Wroclaw Femei în tehnologie, și Anna Warzecha, programator profesionist, bine cunoscut în comunitatea utilizatorilor Python (Wroc.PYS.

Cu oaspeții noștri, vom vorbi despre lumea IT, programarea, munca și formarea, dar mai presus de toate despre femei. Vom încerca să aflăm de ce deci decide atât de puțin pe o carieră în lumea software-ului, pe care îi este frică și dacă nu sunt cu adevărat interesați de tehnică? Și dacă vă decideți să luați tractorul proverbial, vă puteți aștepta la piața forței de muncă?

Deoarece amândoi invitați de doamnele americane au o mulțime de experiență în organizarea de conferințe tehnice, discutați și despre întâlnirile organizate special pentru femei. Se pare că sunt foarte populare, deci aparent că sunt necesare. Ele diferă de cele organizate "pentru toată lumea"? De ce merită să învățați programele și interesul tehnica?

Ne-ar dori să vă reamintesc că formula programului nostru permite fiecare dispus să includă orice moment conversația noastră prin Skype comunicator sau chat-ul, care va începe înainte de transport. Deci, sunați-ne în timpul programului (Conectați-vă pe Skrepeprogramil) și împărtășiți opiniile pe Internet în căutarea iubirii, prieteniei sau doar pentru cina companionului.

Înainte de a apela, vă rugăm să verificați configurația cursului programului, care se poate face prin efectuarea apelului de testare Skype (ECHO123). Pentru toți cei care ajung la noi și oferă comentariile lor, am pregătit cadouri: cani portal și cămăși.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CommunityWideo

Recomandat
Lasă Un Comentariu