Principal » Internet » Vă mulțumim offline, vă veți uita la site-urile dvs. preferate chiar fără acces la Internet

Vă mulțumim offline, vă veți uita la site-urile dvs. preferate chiar fără acces la Internet

Internet : Vă mulțumim offline, vă veți uita la site-urile dvs. preferate chiar fără acces la Internet

Magazinul Google Play a apărut foarte simplu, dar și un interesant "browser web". Se numește offline și așa cum sugerează și numele, ea a fost pregătită pentru utilizatorii Android care nu doresc să se despartă de site-urile lor preferate chiar și atunci când sunt în afara gamei de rețele Wi-Fi și conexiuni celulare.

Cel mai mare avantaj al acestei aplicații este, bineînțeles, posibilitatea de a vizualiza paginile selectate în offline - până în prezent posibilitățile sale sunt foarte limitate, dar în multe privințe și acest lucru este mai bun din ceea ce altfel ne oferă în această chestiune, broduse bine-cunoscute. Programul este pe o expresie simplă, deși în același timp frumos pentru ochi, deoarece a fost creat în conformitate cu unele recomandări de interfață de design material. Fereastra principală afișează o listă de pagini adăugate de către utilizator. În orice moment, poate adăuga o pagină nouă - este necesar să introduceți manual adresa (sau copierea de la NP. un alt browser), precum și numele.

În plus, utilizatorul poate permite descărcarea imaginilor pentru vizionarea offline și setați parametrii suplimentari astfel de acțiuni. adâncimea de scanare și numărul de link-uri pentru a verifica. Da, spre deosebire de alte browsere, noi nu trebuie să aleagă manual fiecare pagină în acest caz și să-l salvați. Offline va face acest lucru prin scanarea adreselor de pe site-urile dvs. alese și descărcați toate datele necesare în memoria dispozitivului. Astfel de pagini salvate pot fi ulterior răsucite chiar și fără a fi conectați la Internet. Offline nu vă permite să descărcați materiale video pentru a le urmări, în cazul site-urilor care necesită conectare, trebuie să le conectăm mai întâi la acestea și apoi să descărcați conținut. Producătorul pentru descărcarea datelor recomandă utilizarea conexiunii Wi-Fi.

Browser, Dacă, desigur, puteți specifica deloc offline, veți găsi în baza de date a aplicației mobile a site-ului nostru. Vă încurajăm să o încercați, deși merită să ne amintim că programul este încă foarte tânăr și funcționalitatea sa este cu adevărat de bază. În cazul în care această stare de lucruri nu răspunde la tine, vă recomandăm NP. Mini Opera, care vă permite, de asemenea, să salvați pagini pentru a naviga fără acces la Internet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu