Principal » Internet » Datorită noii Opera, vă va împărtăși părțile preferate

Datorită noii Opera, vă va împărtăși părțile preferate

Internet : Datorită noii Opera, vă va împărtăși părțile preferate

Software-ul de operă norvegian tocmai a lansat numerotat 26. versiunea browserului dvs. web. Aceasta este o veste bună în primul rând pentru persoanele care utilizează sistemul de operare Linux, deoarece eliberarea alocată acestei platforme a fost recunoscută ca fiind stabilă. Acest lucru nu este sfârșitul știri, pe toate sistemele, ne putem bucura de opțiunea de partajare site-urile dvs. preferate, care a apărut într-una din versiunile anterioare de testare.

Este adevărat că opera în versiunea sa, care este creat pe baza de crom a apărut în versiunea pentru Linux încă într-un comunicat de 24 de Publicată în luna iunie, dar a fost o versiune de testare. Producătorul avea nevoie de ceva timp pentru a plăti browser-ul său, repara erorile găsite și în cele din urmă petrec într-o versiune stabilă. au fost îndeplinite promisiunile Zhenis Beisekov pentru transferul toate funcțiile cunoscute din Windows și OS X: browser-ul este complet, funcționează pe platforme multiple și funcții oferte pe care nu le găsim în alte programe de acest tip. De asemenea, este compatibil cu extensiile, ambele create în special pentru Opera, cât și pentru browserul Google Chrome. O vom folosi numai pe distribuții pe 64 de biți.

Funcția de partajare a marcajului introdusă în această versiune poate fi utilă când vrem să trimitem câteva linkuri către mai multe pagini în același timp. Doar du-te pentru a gestiona marcaje, selectați dosarul ne interesează, apoi faceți clic pe butonul Share. După selectarea numelui, va fi generat o legătură specială, pe care o putem trimite altor persoane. După deschidere, vom vedea site-urile noastre alese de noi sub formă de miniaturi. Utilizatorii Opera pot folosi doar un singur buton pentru a le adăuga toate simultan la lista lor de site-uri favorite. Oamenii care utilizează alte browsere nu sunt răniți: pot deschide în continuare pagini. Un astfel de grup partajat este disponibil pe serverele de producători timp de 14 zile, după data aceasta este eliminată.

Producătorul de pe site-ul său web oferă cea mai recentă operă 26 sub forma unui pachet Deb. pentru ubuntu. Dacă ați folosit opera până acum.x, puteți instala o versiune nouă căutare și instalarea pachetului Opera-Stabil. Pentru alte distribuții, este necesar să verificați dacă îngrijitorii lor au pus deja fișierele corespunzătoare în depozite. Arcul Linux Utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji, găsim deja în Opera Aur. După o versiune pentru Windows și Android, vă invităm la baza de date a aplicației pe site-ul nostru. De asemenea, vă reamintim că unul dintre angajații Operei Software va fi oaspetele nostru special în întinderea de astăzi. Live Dobrograme. Vă invităm să participați la program, combinându-ne pe Skype, veți putea pune întrebări despre viitorul acestui browser.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu