Principal » Internet » Datorită designului Material Mobile Dropbox a devenit mult mai convenabil

Datorită designului Material Mobile Dropbox a devenit mult mai convenabil

Internet : Datorită designului Material Mobile Dropbox a devenit mult mai convenabil

Deși Android 5 Lollipop a fost prezentat în toamna anului trecut, o parte din aplicație schimbă acum interfața cu ipotezele de design material. O actualizare mare a fost abandonată - deși funcționalitatea programului nu sa schimbat, interfața a fost reconstruită semnificativ. Ca rezultat, a devenit mai ușor de utilizat pentru persoanele familiare cu aplicațiile Google.

Versiunile anterioare ale Dropboks mobil au avut un meniu hamburger din colțul din dreapta sus. În partea stângă a centurii superioare au fost comutatoare care vă permit să selectați fotografii, fișiere preferate sau Main Explorer. Noua versiune marcată cu numărul 3.0 conservate culori luminoase, dar sistemul sa schimbat. Programul a apărut un buton plutitor, care face clic pe meniul din partea de jos a ecranului. Conținutul său depinde de context: alte opțiuni vor vedea atunci când vizualizați dosarul, altele cu fișierele selectate.

Schimbarea poate părea ca o minciună, dar datorită acestuia, nu mai trebuie să vă întindeți degetele într-un mod ras pentru a ajunge la cele mai importante opțiuni - funcționarea convenabilă folosind o mână este posibilă chiar și pe ecrane mari. Este adevărat că, în multe aplicații (și cele de la Google), butonul plutitor se dezvoltă în continuare, arată diferit aici, dar efectul este la fel de bun. În colțul din dreapta există opțiuni mai puțin frecvent utilizate TJ. Partajarea, căutare și opțiuni suplimentare cum să trimită un link către un anumit dosar. Un panou lateral a apărut în partea stângă, care vă permite să mergeți la fotografii, favorite, notificări și opțiuni de aplicare. Pentru ao extinde, nu trebuie să mergem până la partea de sus a ecranului, doar gestul. Programul poate fi găsit în baza de date a aplicației din versiunea site-ului nostru pentru Android, IOS, precum și Windows Phone.

Deși nu există nici o lipsă de alți nori de pe piață care oferă spațiu liber, popularitatea Dropbox nu scade, iar compania poate încă lupta în mod activ concurența. Toate acestea datorită oportunităților mari pentru serviciul care poate fi văzut și în aplicația mobilă: transferarea fișierelor, invitând alte persoane să coopereze, copierea automată a fotografiilor realizate cu un smartphone, precum și o blocare a aplicației utilizând codul PIN sunt doar unele dintre funcțiile oferite de.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu