Principal » Gaming » Lumina de lumină - un joc care este încă în viață ...

Lumina de lumină - un joc care este încă în viață ...

Gaming  : Lumina de lumină - un joc care este încă în viață ...

Contrar aparițiilor, titlul conține un joc interesant de cuvinte. Ei bine, după cum știm, jocul de lumină moare tratează în principal zombie sau undead. Cu toate acestea, creatorii de la toate costurile încearcă să păstreze jocul în direct și proaspăt, chiar dacă premiera a trecut peste doi ani. Fasole! Pentru un an, jucătorul va primi știri și add-on-uri!

Ultimul mesaj al creatorilor trezit un joc imens euforic printre fani. Sa dovedit că, în cursul anului, jocul va avea multe adăugiri, actualizări și noutăți interesante. Ați dori să spun că fiecare producător de joc ar trebui să se comporte așa, deși cum știm perfect, este complet diferit

..

De obicei, înainte de premiera jocului este o mișcare excelentă, campanie publicitară, stelele laudă produsul sub ceruri, iar comenzile de preordonare cresc ca niște ciuperci după ploaie. Apoi premiera și Zonk urmează

..

Jocul este fără speranță, iar suportul vânzătorului se încheie cu primele opinii nefolositoare. Interesant, se întâmplă chiar și cu jocuri bune, dar producătorul în loc să ofere sprijin jucătorilor și să ofere aditivi interesanți, se concentrează pe părțile ulterioare ale jocului sau pe alte proiecte.

Cu lumina de moarte este complet diferită. Este adevărat că unele dintre extras au fost plătite, așa că după cumpărarea jocului și așa că a trebuit să plătim pentru lucruri suplimentare, dar ceea ce au fost accesorii. Cea mai importantă a fost, desigur, următoarele, care nu a fost singura adăugare sub formă de mai multe misiuni, arme etc. Acesta este aproape un al doilea joc, un fel de altă parte și dezvoltând un complot cu "standuri ". Mai mult, nu este o copie, dar aproape complet a schimbat conceptul de joc. Probabil cele mai multe dintre producătorii ar stabili cele două, dar nu...! În. Creatorii sunt anexadix.

În ansamblu, nimeni nu ar avea autori pentru rău, ca și cum ar fi terminat sprijinul și au luat partea următoare a jocului sau a altui proiect, dar nu au decis să sprijine jucătorii recent pentru un an.

Trebuie să recunosc că sunt un fan al jocului, sunt încântat de toate soluțiile și conceptul, deși știu că există erori. Multe lucruri s-ar fi schimbat și s-ar fi îmbunătățit, dar în epoca cu adevărat medie a jocului de moarte, împreună cu adăugarea următoarelor, este o bijuterie pe piața jocurilor în general, și nu numai atunci când vine vorba de această specie particulară. Ține-o așa!

Recomandat
Lasă Un Comentariu