Principal » Gaming » Moare lumina Următoarele - într-un moment, pentru o clipă ...

Moare lumina Următoarele - într-un moment, pentru o clipă ...

Gaming  : Moare lumina Următoarele - într-un moment, pentru o clipă ...

Cum să sunați fani ai lumii post-pokoptic, zombi și masacrul omniprezent? Maniac? Oameni nebuni? Sau poate un climat bun? Oricum, acest grup de jucători nu se poate plânge de lipsa de jocuri gustoase. După o mare max max și apetisantă (sună puțin ciudat

..

) Lumina de moarte, în curând pe hard disk-urile computerelor și consolelor noastre vor parca adăugarea la această a doua producție - lumină de moarte următoarele.

Dacă cineva a jucat o versiune de bază de a muri de lumină, dar uneori a vrut să intre în mașină și să primească câteva zombi, el va avea în curând o oportunitate pentru acest lucru. Deja pentru mai mult de o săptămână, exact pe 9 februarie, premiera primului add-on mare la jocul menționat va avea loc. Calea ta, dacă joci în mad max, a existat o lipsă de "draga dragă", titlul de lumină moarte Următoarele vă vor întâlni visele.

Asemănările cu max maxime menționate sunt o mulțime, deoarece este pe partea automobilelor să se concentreze întregul joc. Avem un vehicul buggy la dispoziția dvs., pe care îl putem modifica și de brațul corespunzător. într-un pitcher de foc, care va fi util în timpul nopții scapă în afara orașelor. Apropo, zona pe care o putem explora este mult mai mare decât orașul cunoscut din "Stands ". Nu ne vom plânge de plictiseală.

Pentru atenție, în plus față de zonele extinse, merită un model de conducere. Bineînțeles, aceasta nu este simularea, ci pe de altă parte, să uităm de un pudel la îndemână pe roți. Simțiți masa vehiculului și a suprafeței după care putem. Mai mult, mașina suferă daune și uzură, deci din când în când și apoi va trebui să privim în atelier pentru a repara amortizoarele de șocuri, roțile sau corpul mașinii. Când vine vorba de jocul în sine, jucați în figura lui Kyle 'și Crane ' A, care a venit cu un popor rezistent la viruși.

Are un alt hit ne așteaptă? Sau poate chop reîncălzită? Datorită schimbării complete a tipului de joc, nu există pui picant, cel mai delicios, condimentat și parfumat. Apetitul crește!

Recomandat
Lasă Un Comentariu