Principal » Internet » Dxo filmpack5.5.13

Dxo filmpack5.5.13

Internet : Dxo filmpack5.5.13

DXO Filmpack vă permite să redescoperiți magia clipurilor clasice, dar utilizând imagini digitale. Autorii programului au recreat perfect apariția unor materiale fotografice legendare și preparate peste 100 de filtre care pot fi aplicate la imaginile realizate cu o cameră digitală.

În DXO Filmpack, au fost 120 de stiluri de fotografii predefinite. 83 dintre aceștia sunt credincioși pentru a reproduce clișeele legendare, pregătite în laboratoarele DXO pe baza materialelor reale. Vom găsi aici, printre altele, filtre imită Ilford Pan, Fuji Superia, Ax SilverMax, Foma Fomapan sau Kodak Kodachrome. Autorii programului au investigat reacțiile fiecăruia dintre ele la lumină cu culori diferite și au recreat o caracteristică de cereale pentru fiecare dintre ele. În plus, puteți aplica cadru, texturi, urme după scurgerea luminii și altele asemenea. Posibilitatea de a bloca fragmentele selectate ale fotografiei le permite să le dea o farfurie de adâncime de focalizare.

Programul poate lucra cu JPG, fișiere TIFF, precum și RAW din multe camere. Când utilizați fișiere care conțin metadate pe cameră și lentilele de filmă DXO, poate calibra cu precizie culorile, eliminați zgomotul și îmbunătățiți unele imperfecțiuni. În plus, puteți aplica culoarea dominantă și puteți controla culoarea cu curbe.

DXO Filmpack poate acționa singur sau ca un conector pentru multe programe grafice. Pot lucra cu Photoshop, Lightroom, Photoshop, diafragma Apple și, desigur, DXO Optics Pro.

Versiunea de încercare a programului funcționează timp de 31 de zile. Același fișier vă permite să testați versiunea esențială și de elită. Edițiile diferă în numărul de filtre și add-on-uri disponibile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu