Principal » Windows » Cetatea Dwarf0.47.04

Cetatea Dwarf0.47.04

Windows  : Cetatea Dwarf0.47.04

Cetatea Dwarf este o combinație foarte unică a unei strategii RPG care arată că atunci când trecem imaginația calculatorului, grafica nu este cea mai importantă. Proiectul dezvoltat de ani de zile de către frații din studioul Bay 12 Jocuri în unele cercuri a câștigat un statut cult, în special în rândul fanilor PC mai vechi. Totul pentru că, pentru a putea să vă bucurați de distracție, trebuie să vă obișnuiți cu un corp de iluminat contractual strâns.

Lumea este prezentată sub forma unui grup de caractere multicolore reprezentând diferite obiecte. La prima vedere, totul arată ca un șir aleator de caractere, dar este suficient să vă uitați mai atent și să începeți să asociați simboluri cu funcțiile, astfel încât gameplay-ul să înceapă încet clar. În această nebunie există într-adevăr o metodă. Distracția poate avea loc în două moduri de bază. Sau creăm și dezvoltăm piticii dvs. sau am pornit unul singur a îndrăznit să cuceri terenurile adiacente.

Proiectul Fortress Dwarf este un joc cu adevărat extins și complicat, unde ar trebui să petreceți multe ore pentru a vă bucura de posibilități extensive, cum ar fi un program destul de arhaic. O tastatură este tratată, iar comenzile au fost descrise clar. Cu fiecare aventură ulterioară, vă veți bucura de faptul că aveți puțin mai mult... Titlul nu toată lumea va atrage dacă cineva își amintește perfect timpurile de jocuri de aventură de text pentru că ar trebui să-i dea o șansă. Este unic.

Recomandat
Lasă Un Comentariu