Principal » Internet » DVD-cloner7.treizeci.718

DVD-cloner7.treizeci.718

Internet : DVD-cloner7.treizeci.718

DVD-cloner este un program simplu de utilizat pentru a face copii ale unui conținut media DVD (1: 1). Aplicația vă permite să copiați cu exactitate întregul DVD către un alt transportator de date, fără a ocoli orice fișiere și alte date relevante. În plus, copiază materiale video fără a pierde calitatea imaginii.

Suportul programului este foarte simplu, iar toate cele mai importante acțiuni, inclusiv copierea DVD-urilor, facem doar un singur clic al mouse-ului. De asemenea, merită menționat o interfață citită și extrem de transparentă, care este foarte intuitivă și funcțională.

Programul vă permite, de asemenea, să copiați DVD-uri protejate și, de asemenea, fără probleme care se ocupă de copierea corectă a datelor de la DVD-5 și Multistrayer DVD9. DVD-cloner are o viteză optimă de citire a datelor de pe discurile DVD și, astfel, copierea conținutului este mult mai rapidă și mai stabilă decât în ​​cazul aplicațiilor concurente.

DVD-cloner salvează DVD-uri la fișiere imagine în format NRG sau ISO. În plus, suportă, de asemenea, discuri multi-aspirie DVD-RW și este pe deplin compatibil cu standardele PAL și NTSC. De asemenea, vă permite să combinați filme DVD cu propriul dvs., orice meniu și vă permite, de asemenea, să ștergeți anunțuri inutile, enervante și alte elemente de pe DVD. De asemenea, creează copii de rezervă din filmele Blu-ray și le salvează pe hard disk.

Recomandat
Lasă Un Comentariu