Principal » Internet » Duplicati2.0.3.3 beta

Duplicati2.0.3.3 beta

Internet : Duplicati2.0.3.3 beta

Duplicati este un instrument gratuit pentru copierea de rezervă a datelor de pe hard diskul computerului. Programul începe prin orice browser web.

Este demn de remarcat faptul că Duplicati nu numai că vă permite să trageți o copie de rezervă a conținutului HDD, dar vă permite, de asemenea, să criptați datele utilizând AES-256 sau GNU Genzi de confidențialitate, apoi oferă posibilitatea de a stoca Backup "în cloud ". Instrumentul acceptă cele mai populare servicii, cum ar fi: Microsoft Oneedrive, Amazon Cloud Drive, Amazon S3, Google Drive, Box.com, mega, hubic și multe altele. În plus, aplicația acceptă protocoale FTP, SSH și WebDAV.

Întreaga operațiune de rezervă care utilizează Duplicati nu ar trebui să facă pe nimeni să provoace autorii să pregătească un expert foarte transparent, unde pas cu pas, alegem mai multe opțiuni și apoi începe programul în sine. Este important faptul că, înainte de a începe operațiunea Back-up, programul ne informează despre dimensiunea de rezervă care va fi creată.

Duplicati vă oferă posibilitatea de a întocmi manual o copie de rezervă, precum și de a crea înapoi-adaugă în conformitate cu un program predeterminat. Dacă este necesar, vă putem edita backup-ul și, de asemenea, - desigur - restabiliți datele când este necesar.

Recomandat
Lasă Un Comentariu