Principal » Internet » Schimbări majore în Listonic: Servicii de versiune de browser Material Design

Schimbări majore în Listonic: Servicii de versiune de browser Material Design

Internet : Schimbări majore în Listonic: Servicii de versiune de browser Material Design

Lista serviciilor listoscute sa schimbat neplătită la Poznań. Compania a decis să-și schimbe complet fața, desenând o mână de orientări Google de design de materiale. Efectele acestei transformări sunt interesante.

Listonic este un serviciu polonez care este o listă utilă de cumpărături echipată cu funcții suplimentare, cum ar fi. Algoritmul care învață obiceiurile de achiziție ale utilizatorului și abilitatea de a vizualiza ziarele curente pentru rețele comerciale promoționale. Forța listonică este aplicațiile sale mobile (Android, iOS, Windows Phone) și sunt dezvoltate în primul rând. Dar compania nu a uitat de acei utilizatori care utilizează această listă de achiziții în browserul web. Și ea a creat-o din nou practic, care nu este surprinzătoare, deoarece versiunea anterioară a fost creată în 2009.

Noua versiune online a listoniei este disponibilă pe pagina aplicației.listă.COM. La prima vedere, se poate observa că, după modificările, este în concordanță cu apariția aplicației mobile a companiei. Acest lucru este important deoarece facilitează utilizarea software-ului indiferent de platformă și sistemul de operare și, în același timp, ajută la menținerea obiceiurilor dezvoltate. Site-ul este compatibil cu Responsive Web Design, și, în plus față de aspectul său de Listonic, sa schimbat foarte mult pe „backle“, îmbunătățirea motorului său.

În versiunea browser a fanilor serviciului listonic în designul materialului, veți găsi o mulțime de motive pentru bucurie și alți utilizatori Acest site ar trebui să fie, de asemenea, plăcut. Creatorii ei au pus pe simplitatea afișării conținutului. Partea centrală a ecranului este un loc pentru crearea și afișarea listelor de cumpărături, în partea stângă veți găsi un meniu alunecător (așa-numitul. Hamburger), în care găsim liste de cumpărături, buletine de știri promoționale și setări. La rândul său, în partea dreaptă a ecranului, un buton rotund caracteristic pentru designul materialului, care pornește funcțiile cheie: în acest caz acesta servește la crearea listelor de cumpărături.

În noua ediție a listonului, găsim și alte elemente de design pentru acest stil sau efecte animate ale tranzițiilor între site-urile individuale de interfață. Un mecanism util pentru o nouă versiune de browser a serviciului este un set larg de sugestii care apar în timpul listei de achiziții. Aplicația se potrivește cu propunerile din cele mai frecvente produse achiziționate, de asemenea, spun numele de bunuri în timpul scrisului.

Noua ascultare are, de asemenea, un dezavantaj, pe care nu putem să le menționăm. Pe ecranele largi, site-ul o dată o mulțime de spațiu liber, nedezvoltat, extins ca stepele lui Akerman. Pe ecranul devine un pic mai vioi atunci când vom crea câteva liste de cumpărături, dar apoi dispar locuri goale din partea sa centrală, în stânga și dreapta, încă chelie speria. Aceasta nu este o greșeală care descalifică versiunea browserului Serviciului Liston, dar credem că unii utilizatori se vor agita pe acest nas. Mă întreb cum în practică voi verifica stilul designului materialului. Sa întâmplat că atunci când site-urile populare Ogłaszały-atinge transformarea în această direcție estetică, utilizatorii lor nu se înfurie la glumă. Deși Google laudă această colecție de sfaturi în proiectarea serviciilor și a aplicațiilor, este dificil să se opună impresiei că este potrivit pentru dispozitivele cu un ecran mic. Și de exemplu. În versiunile de browser, implementarea sa este asociată cu un risc considerabil de a crea câteva bube funcționale. Creatorii riscului postoronic au evitat, dar un izvor de înghițire nu face.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu