Principal » Internet » O mare actualizare a pubG-ului mobil - o nouă hartă disponibilă

O mare actualizare a pubG-ului mobil - o nouă hartă disponibilă

Internet : O mare actualizare a pubG-ului mobil - o nouă hartă disponibilă

PubG Mobile, unul dintre cele mai populare jocuri mobile, a primit o actualizare mare, datorită căruia va fi chiar mai dependentă și mai devreme un emulator oficial care vă permite să redați Windows folosind o tastatură și șoareci.

Versiunea 0.5.0 PubG Mobile aduce o mulțime de conținut nou, condus de Miramar Harta. Harta desertului de dimensiune 8 și Times8 km a fost disponibilă într-o versiune de desktop și consola pubg. Ca și binecunoscutul Erangel, stilizat pe Europa de Est, Miramar cu numele de sunet american latin conține o mulțime de orașe și alte urme ale prezenței oamenilor. Frontiere desemnează o gamă de canion și montană.

În zonele dens încorporate pline de poduri distruse, strategiile dezvoltate pe Erlangel nu vor mai verifica și jucătorii vor trebui să facă noi. Împreună cu o hartă la versiunea mobilă a jocului, au fost livrate noi vehicule și arme. Alegerea hărții este posibilă înainte de a începe jocul - puteți să aterizați întotdeauna pe o hartă preferată sau aleatorie înainte de a începe jocul.

[1/2

O altă noutate sunt misiuni de progres - un set de sarcini pentru caractere pe anumite niveluri. Acestea sunt "completarea jocului în prim plan într-un mod dat " sau "specificați o anumită sumă ". Creatorii speră în mod evident că cele mai multe realizări vor fi de a face și obiecte pentru a câștiga, cei mai mulți jucători de bună voie se vor întoarce la PUBG Mobile. Dacă preferați să joace calea ta și pur și simplu echipamente de cumpărare pentru personajul tău, puteți merge la un nou magazin în care ceva este întotdeauna overset. De asemenea, a aparut pentru a se conecta la jucători în apropiere, folosind un cod de 6 cifre pe care le vom da echipa. O listă completă a modificărilor este reddit.

[1/2 Vizualizarea selecției hărții pe care vrem să jucăm

Joc Pubg Mobile 0.5.0 este acum disponibil, o veți găsi în baza de date a aplicațiilor noastre.

Tencent Gaming Buddha Emulator pentru PubG Mobile a fost lansat săptămâna trecută și funcționează foarte bine. În setările emulator puteți alege capabilități grafice, rezoluția disponibile pentru joc (de la 720p la 4K), setările motorului fac și ca să le potrivească la computer și propriile cerințe. În plus, emulatorul vă oferă posibilitatea de a schimba cheile atribuite acțiunii în joc. Tastele implicite sunt standard pentru fotografiere - lotul servesc la mutare, vizităm și trage un șoarece.

Pentru egalizarea oportunităților, jucătorii care folosesc emulatori vor fi conectați la echipe care folosesc și emulatori, ceea ce nu este o surpriză. Aceasta este o mișcare excelentă, descurajând jucătorii să caute un emulator bun pe cont propriu, oferind șanse egale și joc gratuit pe Windows.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu