Principal » Internet » Droplr5.7.2 construi 425

Droplr5.7.2 construi 425

Internet : Droplr5.7.2 construi 425

Droplr este un instrument multi-platform, datorită căruia puteți să vă împărtășiți cu alte fișiere, capturi de ecran și referințe. Doar glisați elementul de pe pictograma programului pentru a copia un link la acesta, care apoi puteți trimite un e-mail sau de către mesagerul audienței. Programul va afișa, de asemenea, numărul de descărcări ale fiecărui fișier.

Droplr necesită un cont, care poate fi realizat de Oauth Twitter sau în mod tradițional, folosind adresa de e-mail și parola. După instalare, programul va fi nizat în fasciculul superior al sistemului, pictograma programului va fi prezentă în Dock dacă nu este oprit în setări, iar opțiunea de partajare va apărea în orice loc în care funcționează meniul de partajare contextuală.

Din nivelul programului, puteți trimite alte fișiere, precum și să faceți o captură de ecran și să ardeți acțiunea pe ecran ca un gif sau un film animat cu sunet (MOV). Toate fișierele transmise pot fi vizualizate în meniul programului sau în panoul de control al contului dvs. la d.relatii cu publicul.

Cu contul gratuit, în mod implicit, referințele expiră după 6 zile de la partajare. Un alt timp sau o referință permanentă poate fi stabilită după ce abonamentul este plătit, care este de 5,99 euro pe lună sau 59,99 euro pe an. Contul plătit vă permite, de asemenea, să plasați descărcarea de la Droplra pe pagini, difuzând aspectul propriu, utilizând propriul dvs. domeniu și elimină limita de dimensiune a fișierului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu