Principal » Internet » Forțează resetarea parolei. Este vorba despre un incident acum 4 ani?

Forțează resetarea parolei. Este vorba despre un incident acum 4 ani?

Internet : Forțează resetarea parolei. Este vorba despre un incident acum 4 ani?

Utilizatorii de dropbok-uri care nu folosesc serviciul de ieri, au primit corespondența de dimineață de astăzi de la administrarea acestui serviciu. Există informații despre necesitatea resetării parolei dacă nu a fost modificată de la mijlocul anului 2012. La acea vreme, au existat o scurgere de date, care au venit recent la vânzare pe web.

Desigur, puteți face o declarație aici că, dacă cineva dintr-un astfel de serviciu ca Dropbox nu a schimbat parola de aproape patru ani, acest lucru pentru orice încălcare a securității este oarecum. Puteți citi în mesajul că, cu următoarea conectare, astfel de persoane vor trebui să schimbe parola.

Mai multe explică mesajul publicat de Dropboks:

Echipele noastre DS. Siguranța Căutați în mod constant noi amenințări la adresa utilizatorilor. Ca parte a acestor activități, am aflat despre vechiul set de acreditări de utilizator Dropbox (adrese de e-mail și parole vindecate cu un șir deranjant), care, în conformitate cu noi, au fost obținute în 2012.

În același timp, administrația susține că nu a existat niciun acces neautorizat la niciunul dintre conturi. Conform aranjamentelor plăcii de bază, o serie de vânzări de date oferite de la câteva săptămâni în rețea, ale căror funcții de comenzi rapide au indicat pe dropbok-uri. Eșantionul a fost date la doar o duzină de conturi, dar cei care doresc să vândă utilizatori ai popularii Cyberschowka au fost mai mult.

Reprezentanții serviciilor nu au decis să publice informații suplimentare privind amploarea scurgerii, în interesul cursului anchetei. Este o păcat că au decis să ia măsuri de aproape 4 ani după o eventuală scurgere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu