Principal » Internet » Dropbox hârtie disponibilă - Dropbox tocmai a aruncat Glove Google Doke

Dropbox hârtie disponibilă - Dropbox tocmai a aruncat Glove Google Doke

Internet : Dropbox hârtie disponibilă - Dropbox tocmai a aruncat Glove Google Doke

Chiar și la sfârșitul anului 2015, primele informații au apărut că Dropbox funcționează pe propriul editor de text online, oferind posibilitatea de lucru în echipă. Hârtie, deoarece acest nume servește un serviciu, tocmai a ieșit din faze de testare beta și este disponibil pe Android, iOS și în browsere.

Hârtia este un răspuns direct la Google Tools - documente care pot fi editate și partajate pe Google Disk. Aplicația este, desigur, legată în mod inextricabil de Dropbox în care sunt stocate fișierele. Imobiliar, există și posibilitatea de a adăuga comentarii.

Deocamdată, numai documentele de text pot fi create și note extinse în principal cu atașamente. Prin urmare, este posibil să formați folosind mai multe stiluri disponibile, crearea listelor cu fire și numerotate. În plus, puteți ajusta, de asemenea, lățimea indentării, precum și încorporarea imaginii din memoria dispozitivului sau a unei fotografii.

În partea superioară a ediției din Vizualizarea Editați există butoane care vă permit să distribuiți un document altor utilizatori de Dropbox, arhivarea, adăugarea la favorite sau la modificările dvs. de abandonare pentru a urmări modificările. Notificări ale acestor activități, cum ar fi invitațiile de editare a documentelor noi, un grup separat a fost dedicat lizibilității.

Capabilitățile browserului sunt ușor mai extinse - puteți seta și tabelele aici, formatul corespunzător va primi, de asemenea, fragmente ale codului. În ambele cazuri, totuși, ar trebui să laudeți interfața - hârtia este extrem de minimalistă și, astfel, lizibilă și convenabilă de utilizat. Documentele create pot fi organizate în foldere, datorită cărora permisiunile pot fi acordate.

[1/2

Este greu de spus că hârtia ar putea avea în stadiul actual de dezvoltare concurează serios cu Google Docs. Este mai ușor să o comparați cu Google Paty - este doar un notebook amplu cu o funcție de lucru în echipă, nu concurență pentru un pachet Office Online. Pentru utilizatorii mai puțin exigenți, poate fi o alegere bună, în primul rând din cauza ușurinței de utilizare și a unei interfețe transparente. Android și IOS Aplicații pot fi găsite în baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu