Principal » Internet » Dropbox nu va reduce prețurile - sau în mod corect?

Dropbox nu va reduce prețurile - sau în mod corect?

Internet : Dropbox nu va reduce prețurile - sau în mod corect?

Cu câteva zile în urmă, în timpul conferințelor de cod, Drew Houston, CEO-ul Dropbox, a anunțat că nu intenționa să reducă prețurile în viitorul apropiat. Houston se simte probabil pe norul discului în nor și nu se tem că clienții își vor transfera datele de la Dropbox la concurență. Și poate ar trebui să fie?

PRICELIST Dropbox pentru utilizatorii individuali se pare că: 2 GB ajungem gratuit și putem mări acest spațiu prin recomandarea prietenilor Dropbox sau ajutând testele. Pentru 9.99 euro pe lună sau 99 de euro pe an, putem obține 100 GB, pentru 19 euro pe lună 200 GB și 500 GB pentru 49 de euro. Trebuie să fie admis că acestea nu sunt de a încuraja concurența

..

În comparație, în afara serviciului Dropbox (piloni gri marcaje), au fost luate în considerare pentru stocarea copiilor de rezervă ale carbonitelor de date importante, GG Drive, Google Drive, care, din păcate, partea de corespondență aparținând ecosistemului dispozitivelor cu Apple Icloud, JustCloud, Cyberschowek Mega Oneedrive în versiunea de bază, fără bonusuri pentru a avea un computer Windows sau un telefon cu Windows Phone, Storino polonez.PL, popular Sugarsync și disc rus Yandex. Prețurile au fost convertite din dolari SUA la rata de 3.08 zloti și euro la rata de 4.19 zloti (vânzările de astăzi). Pe scurt, este mai mică și axa orizontală (capacitate) este un punct, serviciul mai ieftin și mai bine.

În timp ce prețul de 100 GB pe Dropbox poate fi considerat "standard ", abonamentele mai mari sunt complet neprofitabile în comparație cu concurența. Este demn de remarcat faptul că mulți furnizori îmbogățesc discurile lor cu instrumente suplimentare, cum ar fi chiar un browser de documente, music player sau pachet de birou web, pe care le putem găsi, printre altele, în serviciile Google și Microsoft. Atunci când alegeți un disc pentru dvs., merită luată în considerare locația centrelor de date, mai ales dacă ne este frică că serviciile americane vor dori să le privească, disponibilitatea aplicațiilor și capacitățile lor de sinhronizare, dimensiunea admisă a celor stocate fișier, transfer de limite și mulți alți factori.

Probabil dacă cheia într-o astfel de alegere ar fi doar popularitatea mărcii, Dropbox în acest moment ar fi un lider. Nu schimbă faptul că clienții vin în cele din urmă că ceva este greșit și dropbox va trebui să reducă prețurile. Singura întrebare este atunci când se va întâmpla acest lucru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai mult> Felieton

Recomandat
Lasă Un Comentariu